Ατύχημα τώρα στον δρόμο Αστακός - Μύτικας.


Ατύχημα τώρα στον δρόμο Αστακός - Μύτικας, στο ύψος που στρίβουμε για τα ενοικιαζόμενα του ''Θεσμού'' και τις παραλίες της Παλιόβαρκας. Δύο αυτοκίνητα έχουν εμπλακεί στο ατύχημα και δεν ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες.
Ελπίζουμε να είναι καλά όλοι οι άνθρωποι και να μην έχουμε τίποτα σοβαρότερο. Σας ενημερώνουμε σε λίγο.

* Ευχαριστούμε τον αναγνώστη του Blog μας για την ενημέρωση και την φωτογραφία.

Νεότερη ενημέρωση: Τους τραυματίες παρέλαβε ασθενοφόρο από το Κ.Υ. Αστακού και τους διακόμισε για πρώτες βοήθειες στο εφημερεύον Κ.Υ. Μύτικα. Μαθαίνουμε ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους και να δώσουμε και τα δικά μας περαστικά στους ανθρώπους.
Το περιστατικό έρχεται να επιβεβαιώσει την σημασία που έχουν οι εφημερίες του Κ.Υ. Μύτικα που σας αναδείξαμε με πρόσφατο άρθρο μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.