Ήταν να μη γίνει η αρχή...


Φωτογραφίες: κα Μαίρη Φούντα.

Όπως ενημερωνόμαστε από την προσωπική σελίδα στο Facebook της φίλης Μαίρης Φούντα, οι εικαστικές παρεμβάσεις σε δημόσιους χώρους του Μύτικα συνεχίζονται.
Την αρχή έκανε το 2019 η αείμνηστη Ευγενία Παπαναστάση το γένος Μουσέ - Χαροκόπου (δείτε εδώ).
Φέτος αυτό έλαβε συνέχεια μέσω της εικαστικού Ελίνας Νιάρχου (εγγονή της θειά Ευγενίας) με το ερευνητικό εικαστικό της έργο «Πρακτικές σύγχρονης τέχνης πάνω στον ανεξερεύνητο λαϊκό πολιτισμό του Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας», το οποίο υποστηρίχθηκε και ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και με συμπαραστάτη στην υλοποίηση του από το Νομικό Πρόσωπο (δείτε εδώ).
Τελειώνοντας η δράση, απ' ότι φαίνεται οι εικαστικές παρεμβάσεις αυτού του είδους συνεχίζονται και ομορφαίνουν κάθε μέρα το ήδη όμορφο χωριό μας.
Ήταν να μη γίνει η αρχή...


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.