Υπογραφή του καταστατικού της Ενεργειακής Κοινότητας, με συμμετοχή του Δήμου Ξηρομέρου και των Νομικών Προσώπων.


Πηγή: Σελίδα Facebook
Δημάρχου Ξηρομέρου.

Υπογραφή του καταστατικού της Ενεργειακής Κοινότητας Δ4, όπου συμμετέχει ο Δήμος Ξηρομέρου και τα Νομικά του Πρόσωπα.
Η ενεργειακή αυτονομία και η εξοικονόμηση πόρων αποτελεί το μεγάλο στοίχημα στην σύγχρονη Ευρώπη.
Ο Περιφερειάρχης και η ομάδα του, με μια καινοτόμο πρόταση βάζει τις βάσεις για την βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής.

#nektariosfarmakis #periferiadytikiselladas
Πραγματικότητα είναι πλέον και οι επτά ενεργειακές κοινότητες της Δυτικής Ελλάδας που αποτελούν τη μεγάλη ενεργειακή συμμαχία των αγροτών μας και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Σήμερα υπογράψαμε τα καταστατικά 4 ενεργειακών κοινοτήτων με Δήμους και άλλα Νομικά Πρόσωπα, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε υπογράψει τα καταστατικά για τις 3 πρώτες με τους αγροτικούς οργανισμούς.
Κάπου 60 φορείς συνεργαστήκαμε, εμπιστευτήκαμε ο ένας τον άλλο και αποφασίσαμε να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, να γίνουμε παραγωγοί πράσινης ενέργειας και να περάσουμε όλοι μαζί σε μία εποχή όπου το ενεργειακό βάρος θα μετατραπεί σε ενεργειακό όφελος για όλους!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.