Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Summer Camp Tae Kwon Do Αστακός 2021.



Α.Μ.Σ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 25 Ιουλίου τελείωσε ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα CAMP TAE KWON DO στην Ελλάδα, το οποίο είχε διάρκεια 6 ημέρες και διεξήχθη στη πόλη του Αστακού.
Οι προπονήσεις πραγματοποιούνταν πρωί και απόγευμα στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ με τους αθλητές χωρισμένους σε τμήματα, και εφαρμόζοντας τις σχετικές οδηγίες και αποφάσεις περί COVID-19.
Η έναρξη των προπονήσεων έγινε την 20-7-2021 το απόγευμα, παρουσία του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Τριανταφυλλάκη Ιωάννη, ο οποίος καλωσόρισε τις αποστολές.
Επίσης την Παρασκευή ο κ. Δήμαρχος προσκάλεσε στην αίθουσα του Δημαρχείου τους Δασκάλους, απονέμοντας τους αναμνηστικά λάβαρα και ευχαριστώντας τους για την επίσκεψη στη πόλη.
Στο camp συμμετείχαν σύλλογοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό με μία συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία τόσο ποιοτικά αλλά και αριθμητικά.
Συμμετείχαν αξιόλογοι και καταξιωμένοι Δάσκαλοι στο χώρο του TAE KWON DO, και αθλητές με παγκόσμιες, πανευρωπαϊκές, βαλκανικές και εθνικές διακρίσεις.
Τη προπονητική καθοδήγηση είχε αναλάβει ο παγκόσμιος πρωταθλητής και ομοσπονδιακός προπονητής κ. ΜΑΜΕΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ενώ το έργο του υποβοήθησε σε κάποιες προπονήσεις ο προπονητής της προολυμπιακής ομάδος TAE KWON DO της χώρας μας κ. ΑΛΜΑΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ο προπονητής της ένωσης TAE KWON DO ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ κ. ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, καθώς και όλοι οι συμμετέχοντες προπονητές.
Ένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία του φετινού camp ήταν η μεγάλη αύξηση των συμμετεχόντων συλλόγων σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.
Χαρακτηριστικά πέρυσι στο camp συμμετείχαν 17 σύλλογοι και φέτος 28 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η πόλη του Αστακού φιλοξένησε για έξι ημέρες 230 επισκέπτες (Δασκάλους, Αθλητές, συνοδούς), οι οποίοι έδωσαν μία διαφορετική νότα στη πόλη.
Αναχώρησαν για τη πόλη τους δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένοι από τη παραμονή τους, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη ποιότητα του camp, την οργάνωση του, τη φιλοξενία αλλά και για την εξυπηρέτηση από τους επαγγελματίες.
Δεν παρέλειψαν να αναφέρουν στη φυσική ομορφιά του τόπου, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους ήδη για το 8ο SUMMER CAMP. Σίγουρα η μεγάλη αυτή επιτυχία ήταν συλλογική και πολυπαραγοντική, αφού συντέλεσαν σε αυτή πρόσωπα και φορείς.

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΤΟΥΜΕ:
- Τον Δάσκαλο ΜΑΜΕΚΑ ΙΩΑΝΝΗ, παγκόσμιο πρωταθλητή και ομοσπονδιακό προπονητή για την αποδοχή της πρόσκλησης να αναλάβει τη προπονητική καθοδήγηση.
- Όλους τους συμμετέχοντες Δασκάλους για τη συμμετοχή, τη συνεργασία και την υποβοήθηση του έργου.
- Όλους τους αθλητές και συνοδούς οι οποίοι συνέβαλαν με το δικό τους τρόπο στην επιτυχία της εκδήλωσης.
- ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.
- ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΚΑΡΠΟΡΤ Α.Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ.
- ΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ - ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.
- ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΗΘΗΚΕ.
- ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Ο.Ε.Δ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΝ.
- ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ των ξενοδοχειακών μονάδων και λοιπών καταλυμάτων, τους ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ και λοιπούς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ για τις παροχές και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης η οποία είχε σαν αποτέλεσμα η πόλη μας να ζήσει ένα διαφορετικό ρυθμό για 6 ημέρες, να διαφημιστεί και να προβληθεί σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.



















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.