Η γνωμοδότηση του ΚΕ.ΣΥ.ΧΩ.Θ.Α για την προς ίδρυση ζώνη Π.Ο.Α.Υ. στον Κάλαμο. Άνθρακες ο θησαυρός για εξαίρεση του Καλάμου.


Σε συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Χωροταξικων Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕ.ΣΥ.ΧΩ.Θ.Α), κατά την 8η συνεδρία του, και συγκεκριμένα με την πράξη 34/9.6.2021, γνωμοδότησε όσον αφορά την υπό ίδρυση ζώνη Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ) στον Κάλαμο Λευκάδας (ζώνη Π9) θετικά και συγκεκριμένα:
  • Προτείνει την ίδρυση της παραγωγικής ζώνης Π9, έκτασης 542,77 στρεμμάτων, όπως ήταν και η αρχική μελέτη.
  • Η νέα μονάδα 20 στρεμμάτων μπροστά από την διπλανή παραλία κόπηκε σε σχέση με την αρχική μελέτη.
  • Η υφιστάμενη μονάδα 20 στρεμμάτων, που υπάρχει και αυτή μπροστά από μία εκπληκτική παραλία, γνωμοδοτεί να πάρει επέκταση 20 στρέμματα, όπως έλεγε και η αρχική μελέτη.
Άρα συμπερασματικά θα λέγαμε, ότι το Δελτίο Τύπου του Βουλευτή Λευκάδας κ. Θανάση Καββαδά τον Δεκέμβριο του 2020, όπου μιλούσε για καμία οριοθέτηση ζώνης Π.Ο.Α.Υ. στο Κάλαμο και για καμία νέα μονάδα και επέκταση υφιστάμενης, αποδεικνύεται από την πραγματικότητα λάθος. Άνθρακες ο θησαυρός. 

4 σχόλια:

  1. Εκείνος ο Καλός ο δήμαρχος τι λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι κάτοικοι του Καλάμου τι κάνουν ;
    Γιατί δεν αντιδρούν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πρωτοκανουν και οι Βουλευτές συτά είναι θέματα κυριως των πολιτικών τους κομμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν υπήρχε πολιτική βούληση απ' το Υπουργείο Περιβάλλοντος ως ανώτατος θεσμός, θα μπορουσε να εξαιρεθεί η Τουριστική Περιοχή απ' την προτεινόμενη ΠΟΑΥ Εχινάδων Νησων κ' Αιτωλ/νίας.
    Και όπως εγινε ακυρωση ολων των αποφασεων αυτοδιοικητικων θεσμων με απόφσση απ' το Υπουργειο Περιβαλλοντος το 2016 την μοναδας βιομαζας στην Κοινότητα Χρυσοβίτσας Αιτωλ/νίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.