Σοβαρό ατύχημα είχαμε πριν μία ώρα στον Μύτικα στη θάλασσα.


Σοβαρό ατύχημα είχαμε πριν μία ώρα, στις 7 περίπου, στον Μύτικα στη θάλασσα, όπου το επείγον περιστατικό έφτασε στο Κ.Υ. Μύτικα, που ως γνωστό εφημερεύει όλες τις ημέρες του μήνα, το οποίο έδωσε τις απαραίτητες βοήθειες και ο νεαρός συνάνθρωπος μας έφυγε με το ασθενοφόρο για Λευκάδα.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες χτυπήθηκε από προπέλα δικού του ταχυπλόου, ενώ βρισκόντανε κάποια στιγμή πάνω σε σανίδα θαλάσσης, κάνοντας θαλάσσια σπορ (το ταχύπλοο το είχε η ίδια παρέα).
Ο εικοσάχρονος με καταγωγή από την Πάτρα όπως πληροφορηθήκαμε, έλαβε ως προ είπαμε τις πρώτες βοήθειες από το προσωπικό του Κ.Υ. Μύτικα και ευχόμαστε στο παλληκάρι και στους δικούς του, να είναι καλά και περαστικά του.
Ανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Λιμεναρχείο Λευκάδας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.