Διασπορά στη κοινότητα για τον covid και στον Μύτικα.


Δυστυχώς όπως διαβάσαμε από τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ, έξι (6) κρούσματα εντοπίζονται στον Μύτικα (αφορά όλη την Αλυζία) για την Παρασκευή, ένας αριθμός αρκετά μεγάλος.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα του πάρα πολύ κόσμου που ήρθε στον Μύτικα τον Αύγουστο, που πραγματικά δεν έβρισκες που να σταθμεύσεις το αυτοκίνητο σου μέσα στον οικισμό.
Απαιτείται ψυχραιμία. νηφαλιότητα, υπεύθυνη στάση και τήρηση των ατομικών μέτρων προστασίας, από πολίτες και επιχειρήσεις και ιδιαίτερη προσοχή από τους συνανθρώπους μας ανεμβολίαστους, οι οποίοι θα πρέπει με ηρεμία να επανεξετάσουν τη στάση τους.

3 σχόλια:

 1. Γίναμε μάρτυρες ενός θεάτρου του παραλόγου φέτος. Της πλήρους ανευθυνοτητας εκ μέρους όλων. Σχεδόν όλων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δυςτυχως δεν πρόσεχε κανενας !Στον κεντρικο δρόμο μετα δυσκολίας περνούσες !!! Η μαςκα ηταν είδος προς αναζήτησή !!!!! Σαν να μην υπηρχε Πανδημια !!! Οσο για το ποσοστού των εμβολιασμενων , αυτο ειναι κρυφό μυστικό !!!! Μακαρι να βγει σε καλο !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εν ονόματι του Τουρισμού παραμελήθηκαν και δέν εφαρμόστηκαν μέτρα όπως η χρήση μάσκας
  και την ίδια στιγμή Τουριστικές Περιοχές προτείνεται να μετονομαστούν και να χαρακτηριστούν προς χάρην του Μεγάλου κεφαλαίου, ως ΠΟΑΥ.
  Οτι δηλαδή ως πολιτική επιλογή.
  , πιό αντιφατικό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.