Η μηχανή του χρόνου: Ο Μύτικας και οι άνθρωποι του.


Μία πολύ ωραία φωτογραφία σας παρουσιάζουμε σήμερα από δύο παλιούς Μυτικιώτες, να πίνουν τα ποτά τους ξεροσφύρι όπως λέμε στα χωριά μας.
Η φωτογραφία είναι μάλλον τέλη δεκαετίας του '60 και δεν γνωρίζουμε σε ποιο μαγαζί βρίσκονται, εμείς υποθέτουμε ότι είναι στου Κώστα Μουρκούση (Καλαμίδας).
Αναγνωρίζουμε ότι ο ένας αριστερά είναι ο Σταύρος Αθανασίου (Σταυράκιας) και για τον άλλο περιμένουμε να μας πουν οι αναγνώστες μας.
Ευχαριστούμε θερμά τον φίλο Γιώργο Αθανασίου (Φωτογράφο), για την ευγενική παραχώρηση της φωτογραφίας από το αρχείο του αείμνηστου πατέρα του Σταύρου Αθανασίου (Σταυράκιας), ο οποίος ήταν ο φωτογράφος που υπήρχε τότε στον Μύτικα και υποψιαζόμαστε Γιώργο ότι πρέπει να έχεις και άλλες πολλές φωτογραφίες και τις περιμένουμε.

2 σχόλια:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.