Οργάνωση συνεδρίου με θέμα την ιστορία και την παράδοση της Μπαμπίνης.


ΠΡΑΚΤΙΚΟ υπ' αρ. 11/21 Σεπτ. 2021, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ «ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ».

Αφού λάβαμε υπόψη τις υποβληθείσες προτάσεις Μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης», αποφασίστηκαν για κάθε πρόταση, τα παρακάτω:
Πρόταση εννέα (9) Μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης, για την οργάνωση Συνεδρίου, με θέμα την ιστορία και την παράδοση της Μπαμπίνης.
α. Γίνεται δεκτή, η από 22 Αυγούστου 2021 πρότασή σας, που αφορά οργάνωση Συνεδρίου, με θέμα την Ιστορία και την παράδοση της Μπαμπίνης (Αρχαία χρόνια, Βυζαντινή περίοδος, Νεώτερα χρόνια, Χριστόδουλος Παμπλέκης, Μονή Πόρτας Αγίου Γεωργίου).
β. Προς τούτο, συγκροτείται Οργανωτική Επιτροπή, αποτελούμενη από εννέα (9) Μέλη, τους προτείναντες να οργανωθεί το παραπάνω Συνέδριο.
γ. Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής ορίζεται ο Μπαρμπαρούσης Γεώργιος του Σπυρίδωνος, ως έχοντας τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα.
Ενημέρωση μελών Επιτροπής, συγκρότηση σε σώμα, καταμερισμός απαιτουμένων εργασιών, με μέριμνα του ορισθέντος Προέδρου και σύμφωνα με την πρόταση.
δ. Ακολούθως να συνταχθεί, το πρόγραμμα του Συνεδρίου, το οποίο να σταλεί για ενημέρωση - έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου, και να συμπεριληφθεί στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Αυγούστου 2022.
ε. Η συνεργασία - αλληλοενημέρωση, να είναι διαρκής.

Το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος            Τα Μέλη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.