Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το βιβλίο του Δημήτρη Στρατούλη: «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, Δωρεά οργάνων - Δώρο ζωής».


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το βιβλίο του Δημήτρη Στρατούλη: «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, Δωρεά οργάνων - Δώρο ζωής».

Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού πολιτών του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής πραγματοποιήθηκε χθες, 22/9/2021, η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη: «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, Δωρεά Οργάνων – Δώρο Ζωής».
Οι συγκλονιστικότερες στιγμές ψυχικού μεγαλείου και κοινωνικής αλληλεγγύης ήταν, όταν ζήτησαν το λόγο και μίλησαν δύο μητέρες (Αθανασία Δημητρίου και Ελένη Σκανδάλου), που δώρισαν τα όργανα των παιδιών τους, που τα έχασαν στην ηλικία των 17 ετών, και μετέτρεψαν την ανείπωτη θλίψη και ψυχολογική συντριβή τους για την απώλεια τους σε γέφυρα ελπίδας και ζωής για να σωθούν 12 βαριά ασθενείς τελικού σταδίου συνάνθρωποι μας.
Επειδή πολλοί φίλοι και φίλες μου για διάφορους αντικειμενικούς λόγους δεν μπόρεσαν να είναι στην εκδήλωση το βιβλίο εξακολουθεί να διατίθεται στο βιβλιοπωλείο της Αλέκας Μοσχονά Η ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΣΧΟΝΑ, Αναστασιάδη Αβραάμ 2, Αγρίνιο (Κέντρο).
Χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ενώ την εκδήλωση συνδιοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου, το βιβλιοπωλείο «Η λέσχη του βιβλίου» της Αλεξάνδρας Μοσχονά και οι εκδόσεις «ΤΟΠΟΣ».
Την συζήτηση συντόνιζε ο φοροτεχνικός, οικονομολόγος και συγγραφέας Γιώργος Παληγεώργος, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η γνωστή και καταξιωμένη ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα!
Για την βιβλιοπαρουσίαση, που έγινε στον προαύλειο χώρο των καπναποθηκών Παπαστράτου στο «Σιντριβάνι» μίλησαν η νεφρολόγος και Διευθύντρια της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Αγρινίου Ειρήνη Σαββιδάκη, ο φαρμακοποιός του Νοσοκομείου Αγρινίου και δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Ανυπότακτο Αγρίνιο» Στέλιος Μερμίγκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Μαμασούλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Αιτωλοακαρνανίας Ευθύμιος Στούμπος, ενώ τη συζήτηση έκλεισε ο συγγραφέας Δημήτρης Στρατούλης.
Στην βιβλιοπαρουσίαση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Βαρεμένος, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, οι πρώην Δήμαρχοι Αγρινίου Γιάννης Βαϊνάς (πρώην Νομάρχης και βουλευτής Αιτωλ/νίας) και Παύλος Μοσχολιός, ο πρώην Δήμαρχος Θεστιέων Δημήτρης Τραπεζιώτης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου, και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Συμμαχία Πολιτών» Γιώργος Καραμητσόπουλος.

Αγρίνιο 23/9/20210 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.