Έκτακτο Τοπικό Συμβούλιο στο Αρχοντοχώρι με θέμα: "Τοποθέτηση Φωτοβολταϊκών μονάδων στην ευρύτερη περιοχή του χωριού μας".


Πρόσκληση

Ο Πρόεδρος του Τ.Κ. Αρχοντοχωρίου, καλεί τη Κυριακή στις 26/9/2021 και ώρα 20:00 στο κοινοτικό κατάστημα, έκτακτο Τοπικό Συμβούλιο με θέμα: "Τοποθέτηση Φωτοβολταϊκών μονάδων στην ευρύτερη περιοχή του χωριού μας".
Καλούνται όλοι οι συγχωριανοί να παραβρεθούν.
Στο συμβούλιο θα παραβρεθεί και ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.
Καλούνται επίσης και όλοι οι υπόλοιποι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι.
Στο συμβούλιο θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ενάντια στον covid-19. Απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Ο Πρόεδρος

Λιοντάκης Γιώργος (Τσακνής)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.