Ερωτόκριτος Γαλούνης: Παραμένω επικεφαλής της παράταξης και δεν παραιτούμαι. Ψευδές και ανυπόστατο συγκεκριμένο δημοσίευμα.


Αστακός, 22/09/2021
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί Συνδημότες, Συνδημότισσες,
Με έκπληξη διάβασα σήμερα σε τοπικό blog ότι επίκειται παραίτηση μου από Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δυνατό Ξηρόμερο, Πρώτα ο Πολίτης» και ότι αρχές Νοεμβρίου θα γίνουν οι διαδικασίες ανάδειξης νέου αρχηγού.
Δηλώνω Kατηγορηματικά προς κάθε κατεύθυνση ότι όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο Δημοσίευμα είναι ΨΕΥΔΗ και ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Το 2014 ο Λαός του Ξηρομέρου μου έδωσε εντολή να Διοικήσω το Δήμο Ξηρομέρου για πέντε χρόνια από τη θέση του Δημάρχου. Την εντολή αυτή την τίμησα στο έπακρο με Σεβασμό και Ευλάβεια.
Το 2019 ο Λαός του Ξηρομέρου μας έστειλε στην Αντιπολίτευση. Σας Διαβεβαιώνω ότι με τον ίδιο Σεβασμό και Ευλάβεια θα τιμήσω την εντολή του Λαού και θα υπηρετήσω το Δήμο Ξηρομέρου από τη θέση του Επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης μέχρι την τελευταία ημέρα της θητείας μου, Αγωνιζόμενος πάντα με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μου και των Συμπολιτών μου.

Με εκτίμηση,

Ερωτόκριτος Γαλούνης

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
Δυνατό Ξηρόμερο, Πρώτα ο Πολίτης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.