Άγονος κηρύχτηκε ο συνοπτικός διαγωνισμός της 6ης Υ.ΠΕ, για προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού του Κ.Υ. Μύτικα.


Από τον Ιούλιο του 2020, με μέριμνα και ενέργειες της νέας δημοτικής αρχής, προχώρησε η διοικητική παραλαβή του νέου κτιρίου του Κ.Υ. Μύτικα από την 6η Υ.ΠΕ και από τότε η ευθύνη μεταφέρθηκε εξ ολοκλήρου σε αυτή (δείτε εδώ).

Φωτογραφία αρχείου από την διοικητική παραλαβή του Κ.Υ. Μύτικα από την 6η Υ.ΠΕ τον Ιούλιο του 2020.
Από τις 27 Νοεμβρίου 2020 σας ενημερώσαμε για την πρόθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας της 6ης Υ.ΠΕ., να κινηθεί, να ολοκληρώσει και να παραδώσει το νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα, μέσω τριών εργολαβιών (δείτε εδώ).
Μία πρώτη εργολαβία για «Προμήθεια Υλικών & Εργασιών για την αποκατάσταση ελλείψεων του κτιρίου του Κ.Υ. Μύτικα Αιτ/νίας», που αφορά εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου 50.000 €, μία δεύτερη για COMPACT βιολογικό 50.000 € και μία τρίτη 100.000 € για τον εσωτερικό του χώρο και ιατρικό εξοπλισμό.
Σήμερα βρισκόμαστε στην τρίτη εργολαβία και δυστυχώς έχουμε προβλήματα και καθυστερήσεις και γινόμαστε συγκεκριμένοι.
Άγονος κηρύχτηκε ο συνοπτικός διαγωνισμός της 6ης Υ.ΠΕ για προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού του Κ.Υ. Μύτικα, όπως ενημερωνόμαστε από επίσημο έγγραφο της 6ης Υ.ΠΕ που αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 4 Οκτωβρίου 2021.
Παρότι υπήρχαν δύο προσφορές, επειδή τα προσφερόμενα υλικά ήταν εκτός των τεχνικών προδιαγραφών, η επιτροπή αξιολόγησης σύνταξε πρακτικό που απέκλεισε και τους δύο συμμετέχοντες.
Σίγουρα από αυτή την εξέλιξη προκύπτει περαιτέρω καθυστέρηση και θα πρέπει να επισπευστούν οι διαδικασίες, ώστε επιτέλους μετά από 11 ολόκληρα χρόνια υπό κατασκευή, αυτό το νέο κτίριο να λειτουργήσει στην πραγματικά απομονωμένη περιοχή μας, προς όφελος των κατοίκων των χωριών της Δ.Ε. Αλυζίας και των νησιών Καλάμου και Καστού, αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών του καλοκαιριού.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

3 σχόλια:

 1. Είναι εφικτό να αναρτηθεί ο ιατρικός εξοπλισμός για να δούμε τι μπορούμε να πάρουμε μόνοι μας; Δωρεές; Βασίλη θα ήμουν υπόχρεος αν το αναλάβεις να το αναρτήσεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μία πρώτη εργολαβία για «Προμήθεια Υλικών & Εργασιών για την αποκατάσταση ελλείψεων του κτιρίου του Κ.Υ. Μύτικα Αιτ/νίας», που αφορά εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου 50.000 .....Αυτό κι αν ήταν κοροϊδία,κρίμα μπροστά στα μάτια μας.Τι ακριβώς κόστισε 50.000? Η περίφραξη μόνο της πρόσοψης και η άσφαλτος μπροστά, που με την πρώτη βροχή πλημμυρίζει ο δρόμος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχουμε δημοσιεύσει τα τεύχη δημοπράτησης της 1ης εργολαβίας και οι εργασίες αναφέρονται αναλυτικά και δεν είναι μία περίφραξη και μία άσφαλτος.

   http://mytikaspress.blogspot.com/2020/12/blog-post_51.html

   ΦΙΛΙΚΑ

   Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.