Σύλλογος Γυναικών Αστακού: Αναζήτηση χορηγιών για Θεατρική Ομάδα Μαθητών Αστακού και ευχαριστίες προς τον κ. Βαγγέλη Δεστούνη.

Φωτογραφία αρχείου του 2018, από την παρουσίαση του έργου του Μπέρτολτ Μπρέχτ «Ο Κύκλος με την Κιμωλία στον Καύκασο», από την εξαιρετική Θεατρική Ομάδα Μαθητών Αστακού.
Σας γνωρίζουμε ότι η Θεατρική Ομάδα Μαθητών Αστακού, την οποία ο Σύλλογός μας στηρίζει, ως φορέας, προετοιμάζει τη νέα της θεατρική παράσταση, με το έργο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα «Ματωμένος γάμος».
Λόγω της μη πραγματοποίησης του προηγούμενου έργου εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, σας κάνουμε γνωστό ότι οι χορηγίες που είχαν δοθεί διατηρούνται στο ταμείο μας και θα διατεθούν για την φετινή παράσταση.
Επειδή όμως οι απαιτήσεις για το συγκεκριμένο έργο είναι μεγάλες, προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο, καλούμε όσους μπορούν και επιθυμούν να βοηθήσουν, ως χορηγοί, να επικοινωνήσουν μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον κο Βαγγέλη Δεστούνη (Βιβλιοδρόμιο), για τα βιβλία που προσέφερε εντελώς δωρεάν στην θεατρική ομάδα για την προετοιμασία της νέας παράστασης.
Η χειρονομία του για ακόμα μια φορά αποδεικνύει το πραγματικό του ενδιαφέρον για τον σύλλογό μας και τον πολιτισμό του τόπου μας.
Η ενίσχυση της θεατρικής ομάδας, μικρή ή μεγαλύτερη, αποτελεί συγχρόνως και μια πράξη αναγνώρισης και ενθάρρυνσης των παιδιών μας για την προσπάθειά τους να συμβάλλουν στον πολιτισμό του τόπου μας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
Για κάθε σχετική πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Συλλόγου μας στα εξής τηλ.: 6944 613595 και 6946 966560.

Με τιμή

Το Δ.Σ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.