Προσωρινός ανάδοχος στο έργο του ηλεκτροφωτισμού του πεζοδρόμου και του παραλιακού μετώπου Μύτικα. Καταψήφισε ο τέως Δήμαρχος κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης.


Στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, στην ενότητα ''ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ'', που δημιουργήθηκε από τον 1ο μήνα με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, αναρτήθηκε στις 30.8.2021, πρόσκληση - γνωστοποίηση για την διακήρυξη δημοπρασίας της πράξης: «ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ», προϋπολογισμού δαπάνης 69.942,20 €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24% (δείτε εδώ).
Η συγκεκριμένη πρόσκληση - γνωστοποίηση έγινε προκειμένου, όποιος θέλει και έχει τις απαραίτητες εκ του νόμου προϋποθέσεις, να συμμετέχει στον διαγωνισμό, δίνοντας την προσφορά του.
Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι έχουμε έγκριση του 1ου πρακτικού του διαγωνισμού και έχουμε προσωρινό ανάδοχο.

Ένα πολύ σύντομο ιστορικό του έργου:
  • Εκπόνηση μελέτης από τους ειδικούς συνεργάτες του Δήμου Νοέμβριο του 2020.
  • Οριστική ένταξη τον Ιούνιο του 2021 (δείτε εδώ) στο LEADER της Αναπτυξιακής ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ Α.Ε.
Για πρώτη φορά ο Δήμος Ξηρομέρου χρηματοδοτείτε από το LEADER της Αναπτυξιακής ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ Α.Ε. και χρήματα έρχονται στο ταμείο του Δήμου Ξηρομέρου από αυτή την χρηματοδοτική πηγή, για ένα έργο αναγκαίο για τον τουριστικό Μύτικα.
Ο τέως Δήμαρχος κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης καταψήφισε το 1ο πρακτικό του διαγωνισμού. Φαίνεται ότι ξέχασε ότι είναι ο πρωταθλητής των μηδενικών εκπτώσεων στις απ' ευθείας αναθέσεις που έκανε, πάνω από 6 εκατομμύρια(!!!), ξέχασε ότι ο ίδιος υπέγραφε τις απ' ευθείας αναθέσεις ως Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, πάνω από 30 χιλιάδες ευρώ για τον ηλεκτροφωτισμό του Μύτικα, ο οποίος παραδόθηκε όλος σαπισμένος!!!
Τώρα με αμετροέπεια έρχεται και ζητά τα ρέστα σε διαγωνισμό που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου, για όποιον θέλει να συμμετέχει και να δώσει την προσφορά του.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο με τον προσωρινό ανάδοχο.

3 σχόλια:

  1. ρε τι ζουμε
    τι παθαινει ο ανθρωπος αμα χανει τη γλυκα της εξουσιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα καθρεφτάκια τέλος.....απο όλους.
    Έργα και όχι φαγωμάρα, αυτό θέλουμε.
    Ο Πολιτικός πολιτισμός σας, πήγε περίπατο;
    Η ψήφος μου εχει δύναμη εχει αξία,
    θα την κερδίστε με αλήθειες πολιτισμό και δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαγωνισμός ήταν . Οποίος θέλει βάζει προσφορά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.