Καλό ταξίδι Μπαρμπά Στάθη Λιοντάκη...


Έφυγε από κοντά μας στις 28-10-2021 ο Λιοντάκης Ευστάθιος του Νικολάου και της Σταυρούλας, γεννημένος το 1938 στο Αρχοντοχώρι Αιτ/νίας.
Ένας άνθρωπος, που όπως μας μεταφέρουν οι άνθρωποι που τον ήξεραν, αγωνιστής της ζωής, οικογενειάρχης, εργατικός, με αυτό το χαρακτηριστικό ήθος των παλιών ανθρώπων, που ένας ένας φεύγουν από κοντά μας.
Τα συλλυπητήρια μας προς τους οικείους του. Να ζήσουνε να τον θυμούνται.
Η κηδεία θα γίνει την Δευτέρα 01-11-2021, στον ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Αρχοντοχώρι Αιτ/νίας, στις 12:00 το μεσημέρι.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.