Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου. Εγκρίθηκαν με ΦΕΚ 4 θέσεις πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής.


Από πριν το Καλοκαίρι του 2020, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου, ξεκίνησε μία προσπάθεια να μπορέσει να υλοποιήσει Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο), εντασσόμενη στη σχετική δράση και αντλώντας χρηματοδότηση, για να μπορέσει να προσφέρει και στους πολίτες του Ξηρομέρου αυτή την δυνατότητα.
Οι προσπάθεια της ευοδώθηκε το Σεπτέμβριο του 2020 (δείτε εδώ) και ξεκίνησε τις σχετικές διαδικασίες.
Το πρόγραμμα λόγω Covid πήγε πίσω Πανελλαδικά, όμως σήμερα σας ενημερώνουμε ότι βγήκε το ΦΕΚ χτες 18 Νοεμβρίου, όπου κατανέμονται για πρόσληψη συνολικά 1.149 θέσεις Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση ορισμένου χρόνου, προς υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) 2021-2022 και ο Δήμος Ξηρομέρου με την Κοινωφελή του Επιχείρηση, συμπεριλαμβάνεται με 4 θέσεις.
Αναμφίβολα θετική εξέλιξη και δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.
Αναμένουμε και νέα για την προσπάθεια ίδρυσης σχολείου δεύτερης ευκαιρίας στο Δήμο Ξηρομέρου, που είναι άλλη μία αξιέπαινη προσπάθεια της Κοινωφελούς Επιχείρησης, που αφορά πολλούς συμπατριώτες μας.

8 σχόλια:

  1. Δεν είστε καλά ενημερωμένος . Το πρόγραμμα αυτό είναι ουσιαστικά στον "αέρα", αφού Η ΓΓΑ με επιστολή της που έστειλε σε όλους τους Δήμους διακόπτει την χρηματοδότηση του προγράμματος, και δεν συμμετέχει οικονομικά. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει κατάργηση του προγράμματος 'Άθληση για όλους", αφού ο κάθε δήμος θα πρέπει να το συνεχίσει με τους δικούς του πόρους!!! . Πολύ αρνητική εξέλιξη απο τον κύριο Αυγενάκη που πρέπει να πάρει πίσω την απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΦΕΚ με ημερομηνία 18 Νοεμβρίου 2021 (προχτές), φέρει την υπογραφή Αυγενάκη στο τέλος. Μπορείτε να το δείτε. Το πρόγραμμα πράγματι είχε παγώσει λόγω covid, άλλωστε το αναφέρουμε καθαρά και εμείς. Τώρα όμως φαίνεται ότι ξεκινά, εκτός αν υπογράφουν δράσεις που απαιτούν χρήματα για να γίνουν, χωρίς χρήματα. Για το έγγραφο που λέτε ότι διακόπτει την χρηματοδότηση και άρα ακυρώνεται το πρόγραμμα και εσείς το γνωρίζεται, μπορείτε να μας το στείλετε; Θα το δημοσιεύσουμε αμέσως.

      ΦΙΛΙΚΑ

      Διαγραφή
  2. Προ χωράτε προ χωράτε και πίσω μήν κοιτάτε
    Κατα γράμμα και με πρόγραμμα να προ χωράτε
    Προχωράτε προχωράτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.airetos.gr/epistoli-diamartyrias-toy-kyrizogloy-ston-aygenaki-gia-ti-diakopi-xrimatodotisis-toy-programmatos-athlisi-gia-oloys.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ. Ελπίζουμε η προχθεσινή κατανομή θέσεων με ΦΕΚ στις 18 Νοεμβρίου, να σημαίνει ότι το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί τελικά, άρα θα υπάρξει και χρηματοδότηση του.

      ΦΙΛΙΚΑ

      Διαγραφή
  4. https://www.anexartitos.gr/meta-apo-40-chronia-i-kyvernisi-katargei-to-programma-athlisi-gia-oloys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.protothema.gr/sports/article/1157636/augenakis-ta-programmata-athlisis-gia-olous-den-katargoudai-oute-perikoptodai-alla-ginodai-pio-leitourgika-gia-olous/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://kodip.gr/menu-deltia-typou/i-kyvernisi-afinei-ston-aera-xiliades-ergazomenous-sto-programma-athlisi-gia-olous-kai-peta-to-balaki-stous-dimous/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.