Δήμαρχος Ξηρομέρου: Μελέτες για έργα που αναβαθμίζουν την περιοχή και θα προσδώσουν προστιθέμενη αξία.


Πηγή: Σελίδα Facebook
Δημάρχου Ξηρομέρου.

Πραγματοποιήθηκε Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021, στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα και στο Δημαρχείο Αστακού, η συνάντηση και η διαβούλευση με τον Τεχνικό Σύμβουλο του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, την Optimum Value.
Οι μελέτες και η υλοποίηση αυτών των έργων θα αναβαθμίσουν την περιοχή και θα προσδώσουν προστιθέμενη αξία.
Μέσα από την συνεργασία με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, κο Ντίνο Αποστόλη και ατέλειωτες εργατοώρες και χιλιόμετρα, εξελίσσονται οι διαδικασίες που αλλάζουν ριζικά τον τόπο μας!!!



















5 σχόλια:

  1. ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΕΒΓΑΛΕ 215 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΛΈΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 170 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Ο ΑΡΕΤΑΚΙΑΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΟΒΕ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ? ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ?

    ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προ χωράμε προ χωράμε και πίσω δέν κοιτάμε
    Προχωράμε προχωράμε πάμε πάμε πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά τα λεφτά είναι από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ που έτρεξαν τώρα και για να γίνουν έργα θα απαιτηθούν χρήματα , τα οποία δεν υπάρχει αυτή την στιγμή ούτε ένα ευρώ .Θα πρέπει ο Δήμος να βρει μόνο μερικά από αυτά σε βάθος εικοσαετίας. Αφήστε τα συνθήματα γιατί οι πολίτες απαιτούν λύσεις στα προβλήτα που αντιμετωπίζουν στην ζωή τους και στην διαβίωσή τους και εκεί ο Τριανταφυλλάκης δεν έχει κάνει τίποτα . Ή μήπως έκανε σε κάποιο χωριό κάτι και δεν το είδαμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΝΕΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙ ΤΑ 900 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΩ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ.

      ΕΙΣΑΙ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ ΟΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.

      Διαγραφή
  4. Αφήστε τα συνθήματα γιατί οι πολίτες απαιτούν λύσεις στα προβλήτα που αντιμετωπίζουν στην ζωή τους και στην διαβίωσή τους και εκεί ο Τριανταφυλλάκης δεν έχει κάνει τίποτα . Ή μήπως έκανε σε κάποιο χωριό κάτι και δεν το είδαμε ; Φίλε μου 7:49. Πές μου εσύ τι έκανες τα χρόνια που ήσουν στα πράγματα και μετά θα σου απαντήσω.......περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.