Άσκηση θαλάσσιας αντιρύπανσης στον Αστακό.


Σήμερα Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021, στο πλαίσιο εφαρμογής του Π.Δ.11/02 «Εθνικό Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης για την αντιμετώπιση περιστατικών ρύπανσης από πετρέλαιο και άλλες επιβλαβείς ουσίες», το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου συνδιοργάνωσε με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου, την τακτική διετή άσκηση καταπολέμησης ρύπανσης στον λιμένα Αστακού, η οποία διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία.
Την άσκηση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Πολύζος, η Πρόεδρος της Κοινότητας Αστακού κ. Αρετή Γριτσίπη, ο Πρόεδρος Δ.Λ.Τ. Ξηρομέρου κ. Απόστολος Ντίνος, η Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβάλλοντος της Π.Ε. Αιτ/νίας κ. Βασιλική Γαλούνη και από την εταιρεία AVRAMAR οι κ.κ. Τζαμαλής και Γρίβας.
Στην άσκηση συμμετείχαν εργαζόμενοι του Δήμου Ξηρομέρου, καθώς και οι εθελοντές αλιείς Κουνάδης - Παρέντης Κωνσταντίνος και Χαράλαμπος, με το επαγγελματικό αλιευτικό τους σκάφος «Τα Δύο Αδέλφια» Ν.Μ. 43.
Την άσκηση συντόνιζε δια θαλάσσης το ΠΛΣ 1011 του Λ/Χ Μεσολογγίου και από ξηράς προσωπικό του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου και του Β’ Λιμενικού Τμήματος Πλατυγιαλίου με επικεφαλής την Λιμενάρχη Μεσολογγίου Υποπλοίαρχο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Κυριακή Σκανδάλου.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.