Αστακός Ξηρομέρου: Το τελευταίο “αντίο” στον πρώην Δήμαρχο Πυθαγόρα Σαμαρά (εικόνες).Σε κλίμα συγκίνησης, συγγενείς, φίλοι και αυτοδιοικητικοί είπαν σήμερα (29.12.21) το τελευταίο “αντίο” στον πρώην Δήμαρχο Αστακού και Ξηρομέρου, Πυθαγόρα Σαμαρά.
Η Εξόδιος Ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Αστακό στις 11.30 το πρωί, παρουσία πλήθους κόσμου και σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου ως ελάχιστο φόρο τιμής.
“Τίμησε με το ήθος του και το έργο του τη δημόσια ζωή του τόπου ως επιχειρηματίας, ως αυτοδιοικητικός και, πάνω απ’ όλα, ως άνθρωπος”, τονίζεται χαρακτηριστικά σε ψήφισμα που εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο μετά το άγγελμα της θλιβερής είδησης.
Η σημαία κυμάτιζε σήμερα μεσίστια στα δημοτικά καταστήματα ενώ οι υπηρεσίες του Δήμου και των Νομικών Προσώπων του δε λειτούργησαν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.