Με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη, Μ. Σαλμά, κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας τη Δευτέρα και την Τρίτη, 24 και 25 Ιανουαρίου.


23 Ιανουαρίου 2021
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη, Μ. Σαλμά, κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας τη Δευτέρα και την Τρίτη, 24 και 25 Ιανουαρίου.

Κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας τη Δευτέρα και την Τρίτη, 24 και 25 Ιανουαρίου 2022, με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη, Μαρίας Σαλμά.
Η απόφαση ελήφθη σε συνεργασία με τους Δήμους και τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, με γνώμονα τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν και την αδυναμία τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων στις σχολικές αίθουσες (ανοικτά παράθυρα) λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, αλλά και των προβλημάτων που μπορεί να δημιουργηθούν κατά τις μετακινήσεις εκπαιδευτικών και μαθητών, λόγω παγετού, ιδιαίτερα κατά τις πρωινές ώρες.
Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό από το Υπουργείο Παιδείας, στις σχολικές μονάδες που θα παραμείνουν κλειστές, θα γίνει τηλεκπαίδευση. «Λαμβάνοντας υπόψη τις καιρικές συνθήκες και την ανάγκη προστασίας εκπαιδευτικών και μαθητών, αποφασίσαμε σε συνεργασία με τους αρμόδιους τοπικούς φορείς να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία μας για δύο μέρες. Η Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας θα βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση και σε ετοιμότητα για οτιδήποτε χρειαστεί» δήλωσε η κ. Σαλμά

2 σχόλια:

  1. Βιαστικη και αστοχη αποφαση . Τη στιγμη που λειτουργουν τα σχολεια εν μεσω πληρους εξαρσης της πανδημιας , τα κλεινουν λογω ψυχους . Ποιο ψυχος εννοουν; Σημερα και αυριο θα ειναι πολυ καλυτερα απο Τεταρτη - Πεμπτη -Παρασκευη που τις νυχτερινες ωρες θα υπαρχουν θερμοκρασιες κατω του μηδενος , και μαλιστα χωρις φαινομενα , με λιακαδα. Γιατι λοιπον κλεινουν ολα τα σχολεια; Τα δημοτικα και τα νηπιαγωγεια γιατι , τα παιδια δεν μετακινουνται . Τι μαθημα θα κανουν τα μικρα παιδακια διαδυκτιακα ; Και τι θα γινει ολη τη βδομαδα που οι θερμοκρασιες θα ειναι χαμηλοτερες απο σημερα ; Μια ακομα χαμενη εκπαιδευτικη εβδομαδα στο βωμο της ταχα υπευθυνης αντιμετωπισης απο τους ασχετους . Και να μη μας πουν οτι ταχα προσπαθουν να αποτρεψουν τη διαδοση του κορωνοιου στα σχολεια λογω ψυχους , οταν διατηρουν το 50% + 1.
    Εννοειται οτι αναφερομαι στην Αιτ/νια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργο το Πρωτόκολλο να κλείνουν τα σχολεία, στην περιπτωση που μεταδοθει η πανδημια στους 50+1 μαθητες μιας αιθουσας, είναι απαράδεκτο για την κοινή κοινωνική λογική και ας μην είμαστε όλοι ειδικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.