Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Με πολύ δουλειά εξυγιάναμε τα οικονομικά του Δήμου, πληρώνουμε και δεν χρωστάμε, έχουμε ρεκόρ χρηματοδοτήσεων και έρχονται και άλλα, κάνουμε έργο που το βλέπουν οι πολίτες (βίντεο).


Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, σε τοποθέτηση του στο 1ο θέμα ημερήσιας διάταξης: «Έγκριση έκθεσης στοχοθεσίας 3ου τριμήνου οικ. έτους 2021», που ήταν οικονομικής φύσεως, ο Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης έκανε μία σύντομη αναφορά στην οικονομική κατάσταση και στη πορεία του Δήμου.
Έτσι είχαμε αναφορές για την γενική εικόνα του Δήμου στα οικονομικά, για το τι παραληφθεί και το νοικοκύρεμα και την εξυγίανση που επετεύχθει, για τις χρηματοδοτήσεις και το έργο που επιτελείται στον Δήμο, παρουσιάζοντας μάλιστα και συγκεκριμένα στοιχεία.

2 σχόλια:

  1. Αυτή είναι σημαντικότερη προσφορά της σημερινής δημοτικής αρχής. Η εξυγίανση των οικονομικών που μπορεί να μη φαίνεται ακόμα προς τα έξω αλλά θα είναι η προίκα για βτο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προχωρατε ΜΠΡΟΣΤΑ κ μη κοιτατε πισω. ΜΠΡΟΣΤΑ προχωρατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.