Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Αίαντας Αλυζίας, στο γήπεδο του Αη Γιώργη στη Κανδήλα.


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ακαδημία του Αίαντα Αλυζίας την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου στο γήπεδο της Κανδήλας. Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος της ενορίας της Κανδήλας, αιδεσιμότατος πατέρας Ευφρόσυνος Γρίβας και με την παρουσία τους μας τίμησαν οι γονείς των αθλητών, η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Αλυζίας, ο Αντιδήμαρχος Αλυζίας Παναγιώτης Παληογιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Γκόλιας και Ελευθέριος Κατσαούνης.
Ευχάριστη παρουσία υπήρξε για τους μικρούς αθλητές, η εμφάνιση των τριών επαγγελματιών ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού, του αρχηγού Λιάβα Γιώργου, του Βέργου Νίκου και του Μάκη Μπακαδήμα, οι οποίοι προπονήσαν τους μικρούς αθλητές και είχαν και σύντομη ομιλία μαζί τους για το ποδόσφαιρο.
Ο Αίαντας Αλυζίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο τους γονείς, τους αθλητές του Παναιτωλικού όσο και τους χορηγούς της εκδήλωσης: Τα Σούπερ Μάρκετ Λιότος Παρασκευάς - Praxis, για την χορηγία χυμών και γλυκών της εκδήλωσης. Τα Ζαχαροπλαστεία Μάντζιος στα Ιωάννινα, για την χορηγία της βασιλόπιτας.

Φωτογραφίες κα Παρασκευή Τζαβίδη:
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.