Εντός έδρας αγώνας για την Α.Ε. Αλυζίας αύριο Σάββατο με τον Α.Ο. Ρηγανά στις 03:00 μ.μ.


Στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής, η Α.Ε Αλυζίας υποδέχεται αύριο Σάββατο εντός έδρας στο γήπεδο του Αη Γιώργη τον Α.Ο Ρηγανά, στις 03:00 μ.μ.
Η Α.Ε. Αλυζίας βρίσκεται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 1 βαθμό και έχει να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, με νίκες 7 στα 7 παιχνίδια και 21 βαθμούς. Πολύ δύσκολη η αυριανή αποστολή της ομάδας μας.
Μένουν 12 αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος και θα πρέπει η Α.Ε Αλυζίας να ανακάμψει καταρχήν αγωνιστικά και να έχει αυτό επακόλουθο και την συγκομιδή βαθμών.
Ευχόμαστε στην ομάδα μας καλή επιτυχία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.