Νίκος Tζογάνης: Απίστευτο και όμως αληθινό.


Ο Δήμος Ξηρομέρου με απόφαση της Oικονομικής του Eπιτροπής, όρισε Δικηγόρο στον τέως Δήμαρχο Ξηρομέρου Ερωτόκριτο Γαλούνη για να τον υπερασπιστεί στο Eφετείο που έχει τις προσεχείς ημέρες, σε προσωπική του καθαρά υπόθεση, για την οποία κατηγορείτε (και δικάστηκε πρωτόδικα σε 18 μήνες φυλάκιση) για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.
Μέχρι τώρα ξέραμε ότι ο Δήμος μπορεί να ορίσει Δικηγόρο σε αιρετό ή υπάλληλο προς υπεράσπιση του για αδίκημα που σχετίζεται με την υπηρεσία του και όχι για προσωπική του υπόθεση.
Ακολουθούν οι αποφάσεις.
Παρακαλώ για την ανάρτηση.

ΤΖΟΓΑΝΗΣ ΝΙΚΟΣ






5 σχόλια:

  1. Η υπόθεση αφορά την παρακάτω συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

    https://mytikaspress.blogspot.com/2014/10/blog-post_20.html

    όπου σαν δήμαρχος έκανε ότι έκανε και ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης
    δεν είναι προσωπική υπόθεση και διαφορά και δυστυχώς αναγκαστικά ο δήμος του έβαλε δικηγόρο.
    σιγά μην είχε όρεξη κανείς να πληρώνει τις αλαζονείες οποιουδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι αρμοδιοτιτες του δημαρχου δεν ειναι να συκοφαντη τους δημοτες η οποιον δηποτε.Αρα το αδικημα δεν ειναι υπυρεσιακο παρα καθαρα προσωπικο και γι αυτο δικαστικε προτοδικα.και παρακαλω να δημοσιευωνται μονο επωνιμα σχολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισχύει από αυτή τη στιγμή για την συγκεκριμένη ανάρτηση, η δυνατότητα δημοσίευσης μόνο επώνυμων σχολίων, την οποία δυνατότητα έχουμε ανακοινώσει ότι υπάρχει και δίνεται σε κάθε επώνυμο αρθρογράφο όταν ζητηθεί.

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως απλός δημότης/ετεροδημότης του δήμου μας θα ήθελα μα ρωτήσω τον συνδημότη μας κ. Νίκο Τζογάνη
    - εάν θεωρεί ο κ. Νίκος Τζογάνης, ότι μπορεί να επιλυθεί μια οποιαδήποτε γενικά λεκτική έκφραση, επίλυση με τρόπο αναθεωριτικής λεκτικής έκφρασης μεταξύ συνδημοτών μας.
    Υ.Γ το έρώτημα μου είναι γενικό και δέν αφορά το συγκεριμένο θέμα της εν λόγω ανάρτησης.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι/Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τυπογραφική διόρθωση : συγκεκριμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.