Δελτίο τύπου για την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού με θέμα: «Η γυναίκα του σήμερα».


Στις 8 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας με θέμα «Η γυναίκα του σήμερα» με σκοπό να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Η κεντρική ομιλία έγινε από την Μελίνα Ταπραντζή, συντοπίτισσά μας, επιτυχημένη επιχειρηματία και βραβευμένη από τα Ηνωμένα Έθνη για την κοινωνική επιχείρησή της Wise Greece.
Η ιστορική αναδρομή έγινε από την Φιλόλογο Έφη Γαλάνη.
Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, η Πρόεδρος κοινότητας Αστακού Αρετή Γριτσίπη, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Πολιτισμός, Περιβάλλον, Αθλητισμός, Παιδεία & Κοινωνική Πρόνοια» Κώστας Μπαμπούρης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτική Σύμβουλος Χριστίνα Ταπραντζή, μέλη του συλλόγου μας και πολίτες της πόλης μας.
Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.