Δράσεις ευπρεπισμού στην Κοινότητα Αγραμπέλου.


Πηγή: Σελίδα Facebook
Προέδρου Κοινότητας Αγραμπέλου.

Ολοκληρώθηκαν οι επταήμερες εργασίες ευπρεπισμού για τις Άγιες μέρες του Πάσχα, με την συνδρομή τόσο των εθελοντών όσο και του Δήμου Ξηρομέρου.

1. Καθαρισμός των δρόμων με μηχάνημα τρακτέρ.
2. Με συνεργείο του Δήμου Ξηρομέρου καθαρίστηκε με χορτοκοπτικά μηχανήματα όλο το χωριό και ο χώρος των κοιμητηρίων.
Εκείνο που μας έκανε όμως ιδιαίτερη εντύπωση και χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς ήταν η προθυμία των λιγοστών κατοίκων  μεγάλης ηλικίας ανθρώπων που για μια ακόμη χρονιά μας γεμίζουν τις μπαταρίες σε εμάς τους «μικρότερους ηλικιακά» έτσι ώστε να συνεχίσουμε το έργο για το αγαπημένο μας χωριό. Άνθρωποι που καρτερούν να έρθουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα για να περάσουν αυτές τις Άγιες μέρες του Πάσχα όλοι μαζί οικογενειακά.
Διότι εμείς εδώ στο όμορφο χωριουδάκι μας, είμαστε όλοι μαζί μια μεγάλη οικογένεια.
Το μήνυμα αυτό το αφουγκράστηκε η Δημοτική αρχή του τόπου μας, καθώς είχαμε την τιμή σήμερα να μας επισκεφθούν ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, καθώς και ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Πολύζος, μας έδωσαν τις ευχές τους και τους δόθηκε μια ζεστή αγκαλιά από όλους μας.
Τα χωριά μας χρειάζονται σιγουριά ασφάλεια και ελπίδα και αυτό το αισθάνθηκαν για άλλη μια φορά οι λιγοστοί κάτοικοι του χωριού μας.
Συνεχίζουμε με όρεξη και προθυμία για ένα καλύτερο Αγράμπελο.
Καλό Πάσχα σε όλους.
Τάγκας Δημήτριος

Πρόεδρος Κοινότητας Αγραμπέλου0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.