Συνδέθηκε και άναψε και ο περιμετρικός led φωτισμός στο νέο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Μύτικα.


Συνδέθηκε και άναψε και ο περιμετρικός led φωτισμός στο νέο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Μύτικα, ένα πραγματικό στολίδι για τον Μύτικα, το οποίο έχει αλλάξει δραματικά προς το καλύτερο την συγκεκριμένη περιοχή.
Σε λίγο θα τελειώσει στην ίδια περιοχή και το νέο γήπεδο του Μύτικα, που είναι η αλήθεια ότι το έργο έχει καθυστερήσει και αυτό πλέον θα έχει προβολείς led, που παρότι δεν προβλεπόταν στη μελέτη, η δημοτική αρχή πολύ σωστά σκεπτόμενη, προχωρά σε συμπληρωματική σύμβαση για να αποκτήσει φωτισμό και να είναι ακόμη περισσότερο λειτουργικό γι αυτούς που θέλουν να αθληθούν το καλοκαίρι μετά την δύση του ήλιου.
Σε αυτό το σημείο θέλουμε να αναφερθούμε προς τον άγνωστο κτηνοτρόφο που τα γελάδια του ελεύθερα κυκλοφορούσαν πριν από ημέρες στον νέο οικισμό της Παναγούλας και δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα στους κατοίκους και στο νέο γήπεδο. Δεν είναι σωστό τα μεγάλα αυτά ζώα να κυκλοφορούν ανεπιτήρητα μέσα στον οικισμό. Απλά απαγορεύεται και αναζητείται απλή ενσυναίσθηση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.