Συγχαρητήρια για την προαγωγή στο βαθμό της Εισαγγελέως, της Αντεισαγγελέως Πρωτοδικών Πατρών Μαγκλάρα Ευγενίας του Εμμανουήλ.


Μ' απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου (ΑΔΣ) στις 20-5-22 άξια προήχθη στο βαθμό της Εισαγγελέως Πρωτοδικών η Αντεισαγγελεύς Πρωτοδικών Πατρών Μαγκλάρα Ευγενία του Εμμανουήλ.
Η κα Μαγκλάρα είναι κόρη του (συντ/χου πλέον) καθηγητή του Γυμνασίου Μύτικα Μανώλη Μαγκλάρα εκ Συρράκου Ιωαννίνων και της (επίσης συντ/χου) καθηγήτριας Μαρίας Λαπιώτη εκ Καλαμών.
Η οικογένειά της παλιά έμενε στο Μύτικα, αφού ο πατέρας της, όπως προαναφέρθηκε, ήταν Φιλόλογος στο Γυμνάσιο Μύτικα, απ' τους στυλοβάτες του Γυμνασίου στα πρώτα δύσκολα χρόνια της ίδρυσής του και χάρη στην επιστημονική του συγκρότηση, το ήθος και τη διάθεσή του για προσφορά, πολλοί νέοι και νέες της περιοχής μας μορφώθηκαν.
Έπειτα η οικογένεια Μαγκλάρα πήγε στη Πάτρα.
Το λαμπρό παράδειγμα των γονέων τους ακολουθούν και τα τέκνα τους Χρήστος (ιατρός) και Ευγενία (δικαστικός) λόγω και της πρόσφατης άξιας προαγωγής της.
Και πάλι θερμά συγχαρητήρια και για το πρόσθετο λόγο, ότι έχω την ιδιαίτερη τιμή ο Μανώλης και η Μαίρη να είναι πνευματικοί μου γονείς (νονοί) και κουμπάροι των γονέων μου.

Μύτικας 21-5-22

Γεώργιος Ν. Μπακογιώργος
Δικηγόρος Μ.Sc. (2) παρ 'Εφέταις
Νομικός Σύμβουλος σε υποθέσεις του Δήμου Ξηρομέρου

3 σχόλια:

 1. Μανώλης Μαγκλάρας
  Ανεπανάληπτος στον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος
  των Αρχαίων Ελληνικών

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αλέξης Παπαναστάσης24 Μαΐου 2022 - 6:35 μ.μ.

  Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον φιλόλογο Μανώλη Μαγκλάρα, που σαν μαθητής του στην Στ' Γυμνασίου Μύτικα (1975-1976) μας δίδαξε ήθος, αξιοπρέπεια και γνώση! Ιδιαίτερα θυμάμαι την τεχνική του στο μάθημα της έκθεσης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αλέξη με τον μοναδικό τρόπο διδασκαλίας του, δημιουργούσε ενδιαφέρον ακόμα και σε κάποιους απο εμάς τους μαθητές της Β ' τάξης Γυμνασίου που δέν διάβαζαν και τόσο πολύ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.