Αποστόλης Πανταζής: «...για εμένα αποφασίζω μόνο εγώ...»


Πηγή: Σελίδα Facebook
κ. Αποστόλη Πανταζή.

Χριστός Ανέστη! Καλό μήνα σε όλους!
Συχνά δέχομαι τηλεφωνήματα και μήνυμα από καλούς φίλους, όπου με ρωτάνε και δικαίως ενδιαφέρονται να μάθουν για τη μελλοντική μου ενασχόληση με τα κοινά του τόπου μας. Θέλω λοιπόν να πω, έως σήμερα υπάρχει εκλεγμένη δημοτική αρχή, η οποία κρίνεται καθημερινώς, όπως κρίθηκαν όλες οι προηγούμενες.
Τώρα για το ποια είναι η άποψη μου τη κρατώ για εμένα, όπως ο κάθε ένας από εμάς έχει τη δική του άποψη, που είτε τη κρατά για τον εαυτό του ή την εκφράζει ανάλογα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν εκπροσωπούμε από κανέναν και αυτό που θα ισχύει για εμένα, θα είναι μόνο ότι ακουστεί από εμένα προσωπικά και τίποτα άλλο.
Σαφώς σαν πατριώτης με ενδιαφέρει το καλό του τόπου μου, για κάτι που τουλάχιστον με οικονομικό αλλά και προσωπικό κόστος, έχω καταβάλει μια δεκαετία τώρα και δε θα σταματήσω να πράττω.
Δεν έχω ανάγκη τη προβολή ούτε τη διαφήμιση, είμαι χορτασμένος από τη ζωή και ικανοποιημένος για τη μέχρι τώρα στα 41 μου έτη προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική μου διαδρομή, όπου με σκληρή δουλειά, δίχως να μου έχει χαριστεί τίποτα συνεχίζω για το καλύτερο, πάντα με τη θέληση του ΘΕΟΥ!!!
Παράλληλα είμαι περήφανος για την αξιοπρέπεια και το ήθος που κληρονόμησα από το Πατέρα μου, σπουδαία εφόδια για τη ζωή και έτσι προσπαθώ να πορεύομαι, όπως είπε και ο αείμνηστος Γιάννης Λάτσης (μεταξύ όλων των σοφών που έχει πει), για εμένα αποφασίζω μόνο εγώ, δίνω και τη καρδιά μου αλλά όχι εκβιαστικά.

3 σχόλια:

 1. Προφανώς και είναι εξίσου ελεύθερο το δημοκρατικό δικαίωμα της έκφρασης και είτε για τους απλούς δημότες και ειτε για τους αιρετούς πολιτικούς εκπροσώπους του δήμου μας και όπως και το πότε και το πώς πολιτικά εκφραζόμαστε για θέματα του δήμου μας.
  Ο Κ. Αποστόλης Ν. Πανταζής υπήρξε αυτοδιοικητικό στέλεχος
  την πενταετία 2014-2019 επι διοίκησης της δημοτικής παράταξης:
  << Δυνατό Ξηρόμερο Πρώτα ο Πολίτης >> του δήμου μας.
  Επομένως και κατα την πολιτική μου άποψη έχει και την ανάλογη πολιτική ευθύνη για την πολιτική που ακολουθήθηκε την πενταετία 2014-2019 στο δήμο μας.
  Και σε κάθε περίπτωση οι όποιες άποψεις μας που διατυπώνονται ως απλοί δημότες για τα πεπραγμένα πρώην και νύν διοικήσεων του δήμου μας θα πρέπει να εχουν οι απόψεις, το στοιχείο της ανιδιοτέλειας και με γνώμονα πάντα την πρόοδο και το καλύτερο για τα θέματα του δήμου μας.
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  απλός υποστηρικτής της δημοτικής και προοδευτικής παράταξης
  του δήμου μας:《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σωστό αυτό που λέει. Δεν εκπροσωπείται από κανέναν. Το σωστό είναι να βάλει και τη λέξη πλέον στο τέλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. εις τον 08.50 τι σε ενδιαφέρει εσένα αν ο καθένας , διακόπτει την εκροσώπηση του.
  κουμάντο να κάνεις μόνο στο εαυτό σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.