Τεράστια η συμμετοχή στο διήμερο προπονητικό CAMP Tae Kwon Do στον Αστακό.


Φωτορεπορτάζ: κα Τζένη Παπαδημητρίου.

Με συμμετοχή 20 συλλόγων από διάφορες πόλεις της Ελλάδας ξεκίνησε σήμερα Σάββατο η μεγάλη εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ του κ. Γιώργου Μαρίνου, σε συνεργασία με τον ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ του κ. Ανδρέα Μιμηγιάννη και με επίσημη καλεσμένη την Ασημένια Ολυμπιονίκη του TAE KWON DO κα Έλλη Μυστακίδου του 2004.
Η Ολυμπιονίκης θα διδάξει και τις δύο μέρες στο προπονητικό CAMP που διεξάγεται στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ σήμερα 30 Απριλίου και αύριο Κυριακή 1η Μαΐου.
Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης βράβευσε την ασημένια Ολυμπιονίκη του TAE KWON DO 2004 κα Έλλη Μυστακίδου, και επίσης τον κ. Διονύση Τσιρόγλου Ε.Ο.Ε.Δ διασώστης.
Χαρακτηριστικό είναι ότι το διήμερο φιλοξενούνται στον Αστακό 230 άτομα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική κοινωνία.
Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης (που έκανε και τις βραβεύσεις) και η Πρόεδρος της Κοινότητας Αστακού κα Αρετή Γριτσίπη.
Αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια στο κ. Γιώργο Μαρίνο, που σε τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και γίνεται γνωστός ο Δήμος Ξηρομέρου και ιδιαίτερα η έδρα του Δήμου μας ο Αστακός σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ:
  1. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
  2. ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
  3. ΔΙΑΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ
  4. ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
  5. ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  6. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  7. ΑΛΚΙΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  8. ΔΑΝΑΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
  9. ΠΡΩΤΕΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
  10. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
  11. ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
  12. ΕΛΕΟΥΣΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
  13. ΔΙΑΣ ΠΑΞΩΝ
  14. ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
  15. ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
  16. ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΤΡΩΝ
  17. ΑΡΙΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
  18. ΑΧΑΙΟΙ ΠΑΤΡΑΣ
  19. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
  20. ΦΘΙΩΤΙΚΟ ΑΔΑΜΑΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ - ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ:

























1 σχόλιο:

  1. Κάθε αθλητική διοργάνωση είναι ταυτόχρονα και πολιτισμικό γεγονός για την τοπική μας κοινωνία. Και Κάθε τεχνικό έργο που γίνεται βελτιώνει την καθημερινότητα των δημοτών του δήμου μας και εκτός αυτού κάθε τεχνικό έργο που γίνεται συμβάλλει στην δημιουργία των βασικών προύποθέσεων για περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη στον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.