Κατόπιν σχετικού αιτήματος, ο Δήμος Ξηρομέρου χρηματοδοτείται με 250.000 €, για την υλοποίηση του έργου: «Εργασίες αποκατάστασης οδών Δήμου Ξηρομέρου».


Με σχετικό του αίτημα τον Μάιο του 2022 προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και σχετικές προηγηθείσες επισκέψεις του Δημάρχου Ξηρομέρου, ο Δήμος Ξηρομέρου αιτήθηκε χρηματοδότηση για την υλοποίηση του έργου: «Εργασίες αποκατάστασης οδών Δήμου Ξηρομέρου».
Σήμερα αναρτήθηκε και εντοπίσαμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, σχετική απόφαση του εν λόγω Υπουργείου, όπου το αίτημα του Δήμου εγκρίνεται και ο Δήμος Ξηρομέρου χρηματοδοτείται με 250.000 €.
Δείτε το επίσημο έγγραφο εδώ.

3 σχόλια:

 1. Προχώρα Δήμαρχε και ας τους πίσω στο παρελθόν να παρα μιλάνε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Προ χωράτε προχωράτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είτε λέγεται και είτε δέν λέγεται η. πραγματικότητα δέν μεταβάλλεται.
  Και η πραγματικότητα είναι ότι οι υπηρεσίες του δήμου μας ενέταξαν ένα ακόμα έργο στην συλλογική προσπάθεια κατασκευής απαραιτητων τεχνικών εργων για τις ανάγκες των δημοτών του δήμου μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.