120.000 € χρηματοδότηση του Δήμου Ξηρομέρου από το Φιλόδημος ΙΙ, για προμήθεια οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών.


Με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στυλιανού Πέτσα, με ημερομηνία 28 Ιουλίου, που εντοπίσαμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, κατανέμεται ποσό ύψους 28.230.000 € από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» στους Δήμους με αριθμό κατοίκων κάτω από 50.000, για την προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού άξονα προτεραιότητας «Τοπική ανάπτυξη και προστασία περιβάλλοντος» του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ».
Ο Δήμος Ξηρομέρου λαμβάνει 120.000 € και θα έρθει σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο η αποδοχή του ποσού και η εγγραφή του στον προϋπολογισμό του Δήμου Ξηρομέρου.
Ο Δήμος Ξηρομέρου επί της διοίκησης Τριανταφυλλάκη, είναι η 2η φορά που χρηματοδοτείται για απορριμματοφόρο, με την 1η χρηματοδότηση 150.000 € τον Νοέμβριο του 2019 (δείτε εδώ), όπου το συγκεκριμένο μεγάλο απορριμματοφόρο ήδη κυκλοφορεί και συμβάλει στην δημόσια αποκομιδή των σκουπιδιών, που ήταν επιλογή της νυν δημοτικής αρχής, φεύγοντας από την ανάθεση σε ιδιώτη και στήνοντας εξ αρχής την υπηρεσία καθαριότητας, που επί της πεντάχρονης διοικήσεως Γαλούνη, είχε απαξιωθεί συνειδητά και η προσφυγή στον ιδιώτη έμοιαζε αναπόφευκτη τον Σεπτέμβριο του 2019.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

7 σχόλια:

  1. Προ χωράτε προ χωράτε και μπροστά να προχωράτε
    Κι' αφήστε πίσω τους άλλους να παρά μιλάνε
    Και στα blog τα τοπικά .με τραγούδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προ χώράτε προ χωράτε και μπροστά και σταθερά να προ χώράτε
    Προχωράτε προχωράτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είπα κι εγώ, δεν θα διαβάσω σχόλιο με το προ χωρατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι ψέμα, ότι ο δήμαρχος προχωράει μπροστά με βήματα σταθερά το δήμο ?
      Όσοι δεν είναι το παραδέ χοβται ειναι φούλ ΕΓΩϊστές.

      Διαγραφή
  4. Προ χωράτε προ χωράτε και μπροστά να προχωράτε
    Κι' αφήστε τους άλλους πίσω να παρά μιλάνε
    Και στα blog τα τοπικά .με τραγούδια λαΐκοδημοτικά
    Και άλλα τραγουδακια συναισθηματικά
    Να ..... τραγουδάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά άπαιχτος προ χωρατε.

      Διαγραφή
    2. εντάξει.να μην τα παρά λέμε. δεν ήμαστε και στιχουργοί, ουτε και ποιητές ήμαστε.

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.