Το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα εντάχθηκε στο σύστημα δικτύου Βιβλιοθηκών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το σχολικό έτος 2022-2023.


Γράφει ο Ανδρέας Ζαρκαδούλας.
Δ/ντης Δημοτικού Σχολείου Μύτικα.

Το Δημοτικό σχολείο ύστερα από αίτηση του Διευθυντή, εντάχθηκε στο δίκτυο σχολικών Βιβλιοθηκών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από το σχολικό έτος 2022-2023 και στη κατηγορία Β (τη μεγαλύτερη).
Ο χώρος της βιβλιοθήκης του σχολείου μετά από αυτή την εξέλιξη θα μπορέσει να αξιοποιηθεί κατάλληλα από το διδακτικό προσωπικό του σχολείου, όπου οι μαθητές θα μπορούν να μελετούν βιβλία, να τους διαβάζουν παραμύθια για τους πιο μικρούς μαθητές, να ασχοληθούν και να αγαπήσουν τα παιδιά τη μάθηση σε ένα χώρο που θα τους είναι οικείος.
Η αίθουσα θα οργανωθεί τόσο με βιβλία όσο και με έπιπλα, θρανία και ότι άλλο προσφέρεται στα σχολεία στα οποία λειτουργεί η σχολική Βιβλιοθήκη.
Οι εποχές αλλάζουν γρήγορα και ζούμε στο 2022, σε μία περιοχή η οποία δεν έχει πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά. Έτσι, θα πρέπει όλοι να αρπάζουμε τις ευκαιρίες που δίνονται και να βάζουμε ως προτεραιότητα το καλό και το σωστό των παιδιών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.