Απεβίωσε 75χρονη στην Αγραπιδιά στον Κάλαμο.


Απεβίωσε σήμερα το πρωί στο γειτονικό Κάλαμο 75χρονη η οποία πήγε για κολύμπι στην Αγραπιδιά στον Κάλαμο. Διακομίστηκε από το θαλάσσιο TAXI στο λιμάνι του Μύτικα, όπου επί 1 ώρα περίμενε νεκρή μέσα στο TAXI για να έρθει το ασθενοφόρο από το Αγρίνιο (!). Οι άνθρωποι ήταν έτοιμοι από την απελπισία της αναμονής, να ξεκινήσουν εν πλω για Νυδρί.
Αγαπητοί τοπικοί Βουλευτές Αιτ/νίας και αγαπητή 6η Υ.ΠΕ, που παραβρεθήκατε πριν λίγες ημέρες να εγκαινιάσετε το Κ.Υ. Μύτικα, το κτιριακό σίγουρα είναι ένα ξεχωριστό και ανεξάρτητο θέμα και καλώς εγκαινιάστηκε το νέο κτήριο, αλλά όταν τα φώτα σβήνουν, οι πολίτες μένουν μόνοι και ανυπεράσπιστοι.
Επιβάλλεται και πρέπει να φροντίσετε για την στελέχωση του με γιατρούς και οδηγούς, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο που ο πληθυσμός αυξάνει κατά πολύ. Τα ίδια ισχύουν και για το Κ.Υ. Αστακού.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.