Καλό ταξίδι θειά Βάσω...


Έφυγε από κοντά μας σήμερα η θειά Βάσω Παπαναστάση σε ηλικία 87 ετών. Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος στο σπίτι της στο στενό απέναντι από το μαγαζί, ήρθε για να καθίσει στον Μύτικα που τόσο πολύ αγαπούσε. Κάθε μέρα στο τραπέζι μπροστά στο μαγαζί ανταλλάσσαμε κουβέντες και απόψεις.
Δυστυχώς σήμερα το πρωί γίναμε μάρτυρες της αγωνιώδους προσπάθειας ιδιώτη γιατρού, να την επαναφέρει με ΚΑΡΠΑ, μπροστά στην παραλία της τράπεζας στον Μύτικα. Είχε την συνήθεια σχεδόν κάθε πρωί να πηγαίνει στο συγκεκριμένο σημείο και να κάνει το μπάνιο της, κάτι που την ευχαριστούσε πολύ.
Εντοπίστηκε πολύ γρήγορα από περίοικους να έχει χάσει τις αισθήσεις της, την βγάλανε στην αμμουδιά και ιδιώτης γιατρός που παραθερίζει στο Μύτικα έσπευσε και ξεκίνησε ΚΑΡΠΑ. 
Το Κ.Υ. Μύτικα δεν εφημερεύει αυτό το ΣΚ, λόγω έλλειψης γιατρών και δεν βγαίνουν οι εφημερίες και γενικά οι εφημερίες για καλοκαιρινή περίοδο και μήνα Ιούλιο είναι απαράδεκτα λίγες (πρόσφατα τοποθετήθηκαν 3 αγροτικοί ιατροί οι οποίοι τις επόμενες ημέρες θα αναλάβουν υπηρεσία).
Επίσης υπήρξε μεγάλη δυσκολία εύρεσης ασθενοφόρου, το οποίο ήρθε μετά από 1,5 ώρα από το Αγρίνιο και την διακομίζει εκεί αυτή την στιγμή και κατόπιν στην Πάτρα.
Αναπαύσου εν ειρήνη θειά Βάσω...
Θα μας λείψει η παρέα σου και η εικόνα σου στο τραπεζάκι στο μαγαζί μας στον πεζόδρομο του Μύτικα κάθε ημέρα, το ευγενικό σου χαμόγελο όταν μας έβλεπες και οι ευχές σου.
Γωγώ, Χαρά και Αγαθή τα θερμά μας συλλυπητήρια, όπως και στους υπόλοιπους συγγενείς της.

2 σχόλια:

  1. Αγαπημένη και καλωσυνατη κυρα Βάσω ώρα καλή. Θα μου λείψει ο χαιρετισμός σου στην αγορά. Ώρα καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό σου ταξίδι αγαπημένη κυρία Βάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.