Ενημερωτικά φυλλάδια Επιτροπής Αγώνα για τους κατοίκους, τους ετεροδημότες και τους επισκέπτες του Δήμου Ξηρομέρου.


30/7/2022
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΑΛΑΜΟΥ - ΚΑΣΤΟΥ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ο.Α.Υ ΕΧΙΝΑΔΩΝ
ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Επιτροπή Αγώνα, στα πλαίσια ενημέρωσης των κατοίκων, των ετεροδημοτών και των επισκεπτών του Δήμου Ξηρομέρου, κυκλοφορεί δύο έντυπα προς ενημέρωση τους, τα οποία τις επόμενες ημέρες θα διακινηθούν σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου χέρι με χέρι.
Το αίτημα λογικής και δικαιοσύνης, το οποίο εξ αρχής ξεκάθαρα και με σαφήνεια τέθηκε, για εξαίρεση της παράκτιας ζώνης Αστακού – Μύτικα και Καλάμου, από την ίδρυση της Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ), όπως ακριβώς ήταν και η ομόφωνη απόφαση 87/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου, είναι γνωστό σε όλους και όλοι μαζί θα το κερδίσουμε.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με προσκλητήριο συμμετοχής προς ΟΛΟΥΣ, να πιέσουμε την Κυβέρνηση, τους βουλευτές και τα 3 κόμματα που προωθούν (ΝΔ) ή δεν αντιτίθενται (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ) αυτό το σχεδιασμό, να σταματήσουν την συγκεκριμένη ΠΟΑΥ. Κανένας δεν περισσεύει. Η Επιτροπή Αγώνα από την αρχή της και πάντα είναι ανοικτή για όποιον θέλει να συμμετέχει.

Ακολουθούν οι σύνδεσμοι με την ηλεκτρονική μορφή των ενημερωτικών φυλλαδίων:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΑΛΑΜΟΥ - ΚΑΣΤΟΥ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ο.Α.Υ ΕΧΙΝΑΔΩΝ
ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

3 σχόλια:

  1. Ως απλό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, επειδή συμφωνώ με την ανιδιοτελή κοινωνική αποστολή της δημοκρατικής Επιτροπής Αγώνα της τοπικής μας κοινωνίας,
    παρακαλώ την συμμετοχή μου και όπως ήδη συμμετέχουν απλοί συμπολίτες μας, και ως απλό μέλος της Επιτροπής Αγώνα.
    Καλή επιτυχία στην συλλογική προσπάθεια της Επιτροπής Αγώνα
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στα παιδιά της επιτροπής αγώνα που ανέλαβαν ένα μεγάλο φορτίο, με την υπόθεση τελειωμένη τον Αύγουστο το 2020 και να μένει μόνο η υπογραφή.
    Με επιχειρήματα και αλήθειες δίνουν ένα αγώνα με ευπρέπεια και αξιοπρέπεια.
    Θλίβομαι για όλους εμάς που έχουμε πιάσει τον καναπέ του σπιτιού μας και μένουμε αδρανείς, ενώ πρόκειται για τις ζωές τις δικές μας και των επόμενων γενιών.
    Κάποιοι ακόμα χειρότερα θέλουν να κατηγορήσουν κιόλας, να παίξουν τα παιχνίδια του κόμματος τους ή τα παιχνίδια των επερχόμενων δημοτικών εκλογών και δεν έχουν εμφανιστεί οι ίδιοι πουθενά. Κυριολεκτικά άφαντοι αλλά με τη κακία και τη κατηγόρια στο στόμα βερμπαλίζοντας δεξιά και αριστερά.
    Αν δεν ξυπνήσουμε όλοι και ενωμένοι να παλέψουμε για να εξαιρεθεί από την ΠΟΑΥ η παράκτια ζώνη Αστακός - Μύτικας και ο Κάλαμος, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είπες όλα. Κάποιοι παίζουν για τα κομματικά συμφέροντα. Έτσι δεν ΠΑΜΕ πουθενά. Τα κόμματα εξουσίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ παίζουν καταστροφικά. Ας πάρουν επιτέλους ξεκάθαρα θέση. Συμφωνούν ή διαφωνούν με την προτεινόμενη ΠΟΑΥ. Να σταματήσουν οι υποστηρικτές τους να πατάνε σε δύο βάρκες. Το δούλεμα φίλοι αλλού , σε άλλα πεδία.

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.