Το Σάββατο 13 Αυγούστου το βράδυ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας!!!


ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΥΖΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σάββατο 13 Αυγούστου το βράδυ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας!!!
Η Αθλητική Ένωση Αλυζίας σας προσκαλεί στον προαύλιο χώρο του Λυκείου Μύτικα για μία ανεπανάληπτη βραδιά γλεντιού και κεφιού, με ένα πολύ γνωστό όνομα στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού, τον Ηλία Βρεττό, να δώσουμε για μία ημέρα την ευκαιρία να διασκεδάσει ο πολύς κόσμος που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στον Μύτικα και στην ευρύτερη περιοχή της Αλυζίας, αλλά και εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι, οι ετεροδημότες και οι πολλοί απόδημοι μας που έχουν έρθει στα χωριά μας, να βρεθούμε όλοι μαζί μεταξύ μας γιατί πραγματικά με αυτό που ζούμε 2 χρόνια με τον covid αποξενωθήκαμε, να ξεφύγουμε από τα καθημερινά προβλήματα, να περάσουμε όλοι μαζί αγκαλιά μία όμορφη βραδιά με χορό και τραγούδι.
Με την εκδήλωση αυτή και με την στήριξη του κόσμου, ευελπιστούμε να τονώσουμε κατά πολύ το Ταμείο του σωματείου μας και να καλύψουμε, αν όχι όλα τα έξοδα της ερχόμενης αγωνιστικής ποδοσφαιρικής χρονιάς, το μεγαλύτερο μέρος αυτών.
Στο τέλος θα γίνει οικονομικός απολογισμός για κάθε εκδήλωση ξεχωριστά και εκτός από το Διοικητικό Συμβούλιο, μπορεί να ενημερωθεί και το κάθε μέλος και φίλος της ομάδας από τον ταμία του Σωματείου.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια συλλογικά, πάντα σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ του Δήμου και τις τοπικές Κοινότητες και Συλλόγους.

Το Δ.Σ

4 σχόλια:

 1. Το προαυλιο του Λυκειου μπουζοκομαγαζο για χαρη ιδιωτικων συμφεροντων , με την καλυψη του συλλογου . Μπραβο , και σ ανωτερα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όλοι μαζί σδα εύκολα και τα ευχάριστα. Και στα δύσκολα καθένας μας με τον βουλευτή του και το κόμμα του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο καθένας μας με το Βουλευτή του; Γιαυτό πάμε κατά διαόλου.Μυαλά βράσε όρυζα.Οχι μόνο υδατοκαλλιέργειες θα μας φυτέψουν,αλλά και ότι είδους απόβλητα.Ακόμα και τα πρόβατα βελάζουν και κάποιοι βάλθηκαν να μας κάνουν να περπατάμε στα τέσσερα.Ήμαρτον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. αμα ελθουν οι Βουλευτές των κομμάτων μας ,
   του Νομού Αιτωλίας και Ακαρνανίας
   να με ειδοποιήσεις και εμένα , ,θέλω να τους ακούσω προσεκτικά. Ο λόγος τους εχει βαρύνουσα σημασία και αξία, για το τόπο μας και το λαό μας

   Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.