Ανάγνωση του ψηφίσματος της Λαϊκής Συνέλευσης από μέλος της Επιτροπής Αγώνα, στην μεγάλη συναυλία του Χρήστου Θηβαίου στον Αστακό τη Παρασκευή 19 Αυγούστου.


Πηγή: Σελίδα Facebook ''Επιτροπή Αγώνα ενάντια
στην Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας''.

Ανάγνωση του ψηφίσματος της Λαϊκής Συνέλευσης από μέλος της Επιτροπής Αγώνα, στην μεγάλη συναυλία του Χρήστου Θηβαίου στον Αστακό τη Παρασκευή 19 Αυγούστου.
Να αφαιρεθεί από το σχεδιασμό της Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ) το παράκτιο τμήμα Αστακού - Μύτικα και η Νήσος Κάλαμος.
Απόσυρση του διοικητικού φακέλου της Π.Ο.Α.Υ., να μη προχωρήσει η υπογραφή και εκτέλεση του Π.Δ, να ανακληθεί το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τις Υδατοκαλλιέργειες και να θεσμοθετηθεί νέο με αδιάβλητες διαδικασίες, αφού προηγηθεί η θεσμοθέτηση Γενικού Χωροταξικού Πλαισίου για τον Παράκτιο και Νησιωτικό Χώρο, και η γνώμη της τοπικής αυτοδιοίκησης να είναι δεσμευτική για κάθε άδεια ιχθυοκαλλιεργητικής δραστηριότητας.

Το βίντεο αναρτήθηκε από την κα Κατερίνα Καββαδία:

5 σχόλια:

 1. Η συλλογική προσπάθεια πολύπλευρης δημόσιας παρουσίασης,
  του λογικού αιτήματος της τοπικής μας κοινωνίας,
  για καλύτερη χωροθέτηση της ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων κ' Αιτωλ/νίας για πολύμορφη και ισόρροπη σνάπτυξη για την περιοχή μας,
  θα πρέπει να συνεχιστεί με λογικά επιχειρήματα και κοινωνική αξιοπρέπεια και όπως αρμόζει σε δημοκρατικέε συλλογικές αντιλήψεις.
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ποαυ αφορα 42 υφισταμενες μοναδες. Το αιτημα ειναι οι 7 του παρακτιου μετωπου να μην γινουν ποαυ και να μεινουν σημειακες. Τι πιο ευκολο και πιο απλο. Αλλα δεν αφηνουν ελαχιστοι να δοθει λυση. Για δυο τρεις αλλαζονες δεν προχωρα η ποαυ και αντιδρουν κατοικοι και δημος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ποιοι είναι οι δύο τρεις αλαζόνες; Μήπως τα τρία κόμματα εξουσίας; Γιατί δεν παίρνουν θέση για την ΠΟΑΥ; Πότε θα πάρουν; Όταν γεμίσει μονάδες η περιοχή από Αστακό Μυτικα Καλαμο; και θα έχουν το θράσος κάποιοι να λένε ότι ψήφισαν αυτά τα κόμματα; Ντροπή.

   Διαγραφή

 3. Το μείζον θέμα δέν είναι οι 3 μονάδες ιχθυοκαλλιεργειας,
  που υπαρχουν εδω και δεκαετίες στις θαλάσσιες περιοχές
  του Καλάμου, του Μύτικα, του Αρχοντοχωρίου.
  Αλλά το μείζον θέμα είνσι οτι η ΠΟΑΥ θα ειναι ολόκληρη η θαλάσσια περιοχή
  Και ανα πάσα στιγμή και ώρα θα επεκτείνονται κιάλλο
  Και θα ιδρύονται μέσα στα ορια της ΠΟΑΥ και αλλες μονάδες
  Και με απλές διοικητικες αποφάσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εις τον 5.49 μ.
  όσο απο εμάς θα εκλέγονται
  διάφοροι υπο τελείς της τοπικής πολιτικής,
  το κοινωνικό κα κό δέν θα έχει
  αρχή και τέλος και τελειωμό......

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.