Ξύπνησαν όμορφες αναμνήσεις από τους παλαιμάχους Α.Ο. Κανδήλας και Αλυζιακού Α.Ο Μύτικα (φωτογραφίες και βίντεο).


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ., στο γήπεδο του Μύτικα, ο ποδοσφαιρικός αγώνας παλαίμαχων Α.Ο. Κανδήλας, εναντίον παλαίμαχων Αλυζιακού Α.Ο. Μύτικα.
Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με 3-1 για τον Αλυζιακό Μύτικα και φυσικά το σκορ δεν έχει καμία σημασία, ούτε οι σκόρερ.
Βέβαια ο Κώστας Βουλιέρης (Κολάρμπος), που έκανε το 1-0 για τον Αλυζιακό με πέναλτι, μας θύμησε ότι όταν φτιάχτηκε το γήπεδο του Μύτικα, το 1ο γκολ στο νέο γήπεδο το έβαλε αυτός, στην μεγάλη νίκη με 4 - 0 με την Περατιά.
Παρακολουθήσαμε έναν αγώνα από τα παλιά, με τους παλαίμαχους να ανταποκρίνονται στην δημόσια πρόσκληση που έγκαιρα βγήκε, με αυτούς του Α.Ο. Κανδήλας να έχουν μεγάλη συμμετοχή μιας και έδωσαν το παρόν περίπου 20 παλαίμαχοι και του Αλυζιακού Α.Ο. Μύτικα με δυσκολία να συμπληρώνουν εντεκάδα και να καταφεύγουν σε δανεισμούς παικτών άνευ συμβολαίου και χωρίς οψιόν αγοράς!!!
Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες παλαίμαχους, στους διοργανωτές και στον διαιτητή Γιώργο Λιοντάκη (Τσακνή) που ήταν ακριβοδίκαιος αν και νομίζουμε ότι έπρεπε να μοιράσει κάποιες κίτρινες και κόκκινες κάρτες για περιττά κιλά σε κάποιους!!!
Και του χρόνου....
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.