Μία χωματερή 6,4 στρεμμάτων μέσα στον οικισμό του Μύτικα, έλαβε τέλος (φωτογραφίες & video από drone).


Με χαρά διαπιστώσαμε μία πολύ μεγάλη πληγή του Μύτικα ότι έλαβε τέλος. Μιλάμε για το κοινόχρηστο οικόπεδο 6,4 στρεμμάτων του Δήμου Ξηρομέρου, εντός του οικισμού του Μύτικα πίσω από το γήπεδο ποδοσφαίρου.
Το συγκεκριμένο μεγάλο οικόπεδο, πριν από 5 χρόνια, ξαφνικά μία ημέρα γέμισε με μπάζα και μετατράπηκε από εκεί και πέρα σε μία απίστευτη χωματερή για ότι μπορείτε να φανταστείτε, εντός της. Ηλεκτρικές συσκευές, οικοσυσκευές, ντουλάπες, στρώματα και ότι μπορείτε να υποθέσετε, βρίσκονταν εκεί πεταμένο.
Μία πραγματική πληγή δυσφήμησης λοιπόν έλαβε τέλος.







2 σχόλια:

  1. Μήπως γνωρίζει κανείς,τι νερό είναι αυτό που αναβλύζει? Αν είναι πηγή θα ήταν κρίμα να μεινει ανεκμετάλλευτο. Το σημείο εκεί θα μπορούσε να γίνει ένα πανέμορφο πάρκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όμως είναι ιαματικό νερό...και τρέχει τρέχει τρέχει το νερό στο αυλάκι...πάει χαμένο το νεράκι.Πραγματικα εκεί αν φύτευε ο δήμος μουριές που μεγαλώνουν γρήγορα και κάνουν σκιά με μια λιμνούλα κάπου ,θα τα υπέροχος χώρος για βόλτα.Το πιο τέλειο όμως θα τανε να αξιοποιηθούν τα ιαματικά νερά.

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.