Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Αλλάζουμε τον τόπο μας με έργα, με συνέργειες, με προσπάθεια!!! Συνεχίζουμε…


Πηγή: Σελίδα Facebook
Δημάρχου Ξηρομέρου.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι με την αρ πρωτ. 3458 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, κου Παπαγιαννίδη Δημήτριου, οι δύο προτάσεις του Δήμου Ξηρομέρου για αγροτικές οδοποιίες ύψους 1.489.209,78 €, βρίσκονται στον προσωρινό πίνακα επιλογής, στη δράση «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης Ελλάδος 2014-2020.
Σε συνέχεια της συνεργασίας θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον πρ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και φίλο Σπήλιο Λιβανό, ο οποίος υποστήριξε και υποστηρίζει τον Δήμο Ξηρομέρου και τους Δήμους της Αιτωλοακαρνανίας από τις θεσμικές του θέσεις.
Στην πράξη υποστηρίζει τον δοκιμαζόμενο πρωτογενή τομέα, τους γεωργούς, τους πτήνο/κτηνοτρόφους, αλλά και τον μέσο δημότη με την βελτίωση των αγροτικών οδικών δικτύων. Μια δέσμευση που γίνεται πράξη.
Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ. κύριο Παπαγιαννίδη Δημήτριο για την συνεργασία, καθώς και τον κύριο Ψωμιάδη Κώστα, για την αμέριστη υποστήριξη.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ειδικούς συνεργάτες του Δήμου που υπερβάλανε εαυτό για την ωρίμανση και υποστήριξη της πρότασης σε όλα τα στάδια σε χρόνο ρεκόρ,τον συντοπίτη μας Μηχανικό κο Κίσσα Δημήτριο, για την μελέτη και τους Προέδρους των Κοινοτήτων Χρυσοβίτσας: Χρόνη Γιάννη, Αγραμπέλου: Τάγκα Δημήτρη, Στρογγυλοβουνίου: Χολέβα Δημήτρη.

Αναλυτικά πρόκειται για:
Αγροτική οδοποιία Αστακού (αφορά τον δρόμο Χρυσοβίτσα - Βαλόστρατο), με προϋπολογισμό 999.409,78 €, στην θέση 19 του πίνακα με βαθμολογία 95 (μια από τις ψηλότερες του πίνακα).
Αγροτική οδοποιία Κοινότητας Πηγαδίων - Προδόμου - Αγραμπέλου, με προϋπολογισμό 489.800,00 €, στη θέση 39 του πίνακα με βαθμολογία 89.
Αλλάζουμε τον τόπο μας με έργα, με συνέργειες, με προσπάθεια!!!
Συνεχίζουμε…

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΚΑΙ
    ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΗΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΜΕΤΡΑΤΕ

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.