Παρουσία πλήθους κόσμου η μεγάλη συναυλία του Χρήστου Θηβαίου στον Αστακό.


22 Αυγούστου 2022
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία πλήθους κόσμου η μεγάλη συναυλία του Χρήστου Θηβαίου στον Αστακό.

Παρουσία πλήθους πολιτών της ευρύτερης περιοχής, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Παρασκευή 19 Αυγούστου, η συναυλία του Χρήστου Θηβαίου και του Δημήτρη Καρρά, στο λιμάνι του Αστακού, η οποία πραγματοποιήθηκε από την Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, υπό τον Αντιπεριφερειάρχη, Νικόλαο Κοροβέση σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αστακού, Ιωάννη Τριανταφυλλάκη. Τη συναυλία παρακολούθησε και ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης.
H συναυλία ήταν ένα μουσικό αφιέρωμα στον εμβληματικό, Παύλο Σιδηρόπουλο, με κεντρικό ερμηνευτή τον καταξιωμένο τραγουδοποιό Χρήστο Θηβαίο, ο οποίος και μελοποίησε ακυκλοφόρητα ποιήματά του «πρίγκιπα» της ελληνικής ροκ. Ο μεγαλύτερος Έλληνας καλλιτέχνης της ροκ μουσικής, του οποίου η επιρροή είναι εμφανής και συνεχίζει ακόμη και σήμερα να γίνεται αφορμή για τους σημερινούς δεκαεξάρηδες να πιάνουν την κιθάρα, για να τραγουδήσουν τους σκοπούς του, τιμήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από την υπέροχη και αισθαντική φωνή του Χρήστου Θηβαίου.
Στη σκηνή παρουσιάστηκε και το ροκ μουσικό σχήμα «The Mikels Band», με τον Γιώργο Μικελάτο στα φωνητικά, τον Νικόλα Μικελάτο στην κιθάρα και στη δεύτερη φωνή, τον Λευτέρη Κοτσώρη στο μπάσο και τον Σπύρο Τέγα στα ντραμς. Η μουσική αυτή συνύπαρξη αποτέλεσε απόδειξη της συστηματικής προσπάθειας της ΠΔΕ να αναδείξει νέες ιδέες και νέους δημιουργούς, συνενώνοντας την καταξιωμένη καλλιτεχνική εμπειρία με τους πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες και δημιουργούς.
Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιήθηκε επίσης μέσα στο πλαίσιο του στόχου της ΠΔΕ που είναι η ενίσχυση της πολιτιστικής επικοινωνίας μεταξύ των Δήμων και της Περιφέρειας, η ανάδειξη της ξεχωριστής ατμόσφαιρας που αποπνέει η κάθε πόλη που φιλοξενεί την εκάστοτε πολιτιστική δραστηριότητα και η διάδοση της γνήσιας ψυχαγωγίας. Η εκδήλωση απευθυνόταν σε όλους τους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, τόσο του νομού όσο και της ευρύτερης περιοχής ενισχύοντας το πολιτιστικό αποτύπωμα της ΠΔΕ.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.