Νέα πλατεία Μύτικα: Λαμβάνει σχήμα και μορφή.


Στις 18 Ιουλίου επισκεφθήκαμε το εργοτάξιο του έργου κατασκευής της νέας πλατείας του Μύτικα (δείτε εδώ) και σας ενημερώσαμε για την πρόοδο των εργασιών.
Μετά από 14 ημέρες επισκεφθήκαμε ξανά τον χώρο και η πρόοδος των εργασιών είναι εντυπωσιακή. Συνομιλήσαμε στην υπό διαμόρφωση πλατεία με τον αρχιμηχανικό του έργου, και μας ενημέρωσε ότι θα δουλέψουν και αυτή την εβδομάδα, κατόπιν θα διακόψουν τις εργασίες για 15 ημέρες λόγω καλοκαιρινών διακοπών και αμέσως θα επανέλθουν στο έργο τέλη Αυγούστου.






























6 σχόλια:

  1. Καλα,καλοκαιριατικα σας ηρθε η ιδεα να αφησετε τον Μυτικα χωρις πλατεια;Δεν μπορουσε να γινει χειμωνα το εργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γη πλατεία αργά ή γρήγορα θα γίνει και θα πιείς κι ένα τραγούδι.

      Διαγραφή
    2. 3:36 ο Μύτικας δεν ειχε πλατεία ένα έκτρωμα ειχε. Επιτέλους αποκτάει πλατεία που θα ειναι κούκλα και θα πηγαίνουμε όλοι

      Διαγραφή
  2. το Ξηρόμερο έχει Δήμαρχο για τους δημότες
    προχωράτε με έργα Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνα και Άνοιξη, που έχει ανάγκη ο τόπος και τα στερήθηκε παρά τον πακτωλό χρημάτων που πέρασαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλά με για έργα και ότι λόγια του αέρα που τα παίρνει ο άνεμος και σκορπίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πρεπει να γκρεμιστει και το κακογουστο κτιριο που μεχρι προσφατα στεγαζε το δημοτικο. Φουρνελλο που ελεγε και Γερουλης για το παλαι γυμνασιο την δεκαετια του 80...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.