Με απόλυτη επιτυχία η βαρκαρόλα στον Μύτικα Αιτ/νίας (φωτογραφίες και videos).


Με απόλυτη επιτυχία, κατά γενική ομολογία όλων, σήμερα το βράδυ Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 στις 09:00 μ.μ., έγινε στον Μύτικα Αιτ/νίας η καθιερωμένη βαρκαρόλα, με συνδιοργανωτές το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου και τον Σύλλογο Γυναικών Μύτικα.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την πολύ όμορφη στιγμή που χάρισαν στον Μύτικα, αλλά κυρίως τα συγχαρητήρια ανήκουν στους συμμετέχοντες, που με όρεξη βγάλαν τις βάρκες και τα σκάφη τους, σχηματίζοντας ωραίες παρέες και με ενθουσιασμό, πειράγματα, καλαμπούρια και χαρά, ξανοίχτηκαν στο ήρεμο Ιόνιο Πέλαγος, δημιουργώντας μία πολύ όμορφη εικόνα με τα δεκάδες πυροτεχνήματα και φωτοβολίδες που έπεσαν στον αέρα ή κρατούσαν τα χέρια τους. Επίσης υπήρχε στην πλωτή εξέδρα συνοδεία μουσικής.
Εμείς συλλέξαμε φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύτηκαν από πολλούς στα social media.
Και του χρόνου με υγεία να ζήσουμε ακόμα πιο όμορφη βαρκαρόλα, με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή (η φετινή συμμετοχή ήταν ρεκόρ).







































6 σχόλια:

  1. Δηλαδή από οτι καταλαβαίνω πλέον στο Μύτικα όλα γίνονται με τεράστια επιτυχία. Με τεράστια συμμετοχή το ένα, με απόλυτη επιτυχία το άλλο, καταπληκτική βραδιά το πανηγύρι, εργασίες ευπρεπισμού επειδή καθαρίστηκαν δυο χορταράκια και πάει λέγοντας... Είμαι σίγουρος οτι οι επιθετικοί προσδιορισμοί δεν σχετίζονται καθόλου με το οτι είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Και χθες το Κέντρο Υγείας, που τόσο διαφημίστηκε από όλους σας ήταν κλειστό... Αλλά δεν πειράζει, τα χορτάρια καθαρίζονται... Όλο αυτό το σκηνικό που ευλογείτε τα γένια σας σας έχει καταντήσει γραφικούς, κουράσατε πλέον... Μακάρι να έχουμε μια ενναλακτική επιλογή μεθαύριο και να πάτε όλοι σπίτι σας επιτέλους. Υστερόγραφο, εαν είστε τόσο δημοκράτες όσο λέτε, σας προκαλώ να μου ανεβάσετε το συγκεκριμένο σχόλιο, διαφορετικά θα θεωρήσω την ιστοσελίδα σας πολιτικοποιημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2:05 σίγουρα είσαι ένας από αυτούς που 5 χρόνια όχι δύο χορταράκια δεν κόβατε, όχι νεκροταφεία δεν καθαρίζατε, όχι ηλεκτροφωτισμό δεν συντηρούσατε, όχι καμία μελέτη δεν κάνατε, αλλά ρημάξατε το Δήμο κόβοντας εντάλματα πληρωμής για αόρατα έργα για να περνάς καλά εσύ και το παρεάκι σου.
    Δάνεια, κατηγορούμενος ο Δήμος στα δικαστήρια για χρέη, εισπράξεις ανταποδοτικών προεκλογικά μηδέν, αυξήσεις σε όλα τα δημοτικά τέλη, μαύροι ημέτεροι εργαζόμενοι να κουντράνε μεταξύ τους στο Δημαρχείο και για να μη τα αναφέρω όλα τα κατορθώματα σας και δεν με φτάσει η μέρα, ζήσαμε 5 χρόνια πισωγύρισμα, κανένα έργο, καμία προοπτική και υποθήκευση του μέλλοντος του Δήμου.
    Τώρα σαν τα φίδια αλλάζεται δέρμα και νομίζετε ότι θα ξεγελάσετε τον κόσμο και είστε οι ίδιοι που ρημάξατε το Δήμο και νομίζετε ότι ο κόσμος θα πάθει αμνησία και θα ξεχάσει τι έζησε με τα ανύπαρκτα έργα σας και τις ημέρες σας.
    Ο Δήμος τελείωσε δια παντός για όσους ψάχνουν εισόδημα και βόλεμα , γιατί αυτή είναι η εναλλακτική πρόταση που κομίζεται και τίποτα άλλο. Ο Δήμος δεν ξαναγίνεται λάφυρο της νοοτροπίας της δικής σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται σου κακοφάνηκε η κριτική μου αγαπητέ, και λογικό... Θα σου απαντήσω πολύ σύντομα και απλά. Δεν ανέφερα πουθενα τη λέξη "οι προηγούμενοι", ούτε είπα πουθενά οτι ήταν καλύτεροι. Το θετικό και το καλό για τον Δήμο είναι καλοδεχούμενο από όπου και αν προέρχεται, δεν με ενδιαφέρουν τα ονόματα Αλλά δε γίνεται πράγματα αυτονόητα (που όντως οι προηγούμενοι δεν φρόντιζαν για αυτά), να προβάλλονται σε καθημερινή βάση λες και φτιάχνουν κάμια Εγνατία, την ίδια στιγμή που έχουμε χίλια δυο προβλήματα πολύ πιο σημαντικά. Για φωτογραφίες και προβολή καλοί είναι όλοι...
      Ψηφοφόρος Τριανταφυλλάκη
      Υστερόγραφο: Το οτι το παραπάνω μου σχόλιο δεν κόπηκε απο την ιστοσελίδα σας εκτιμήθηκε, και το αναγνωρίζω αυτό.

      Διαγραφή
    2. Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ
      ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΣΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
      ΑΡΑ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ
      ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΜΕΜΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΩΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ

      Διαγραφή
    3. Αναφέρομαι γενικά, και όχι για τη χθεσινή βραδιά. 'Όποιος θέλει να καταλάβει, καταλαβαίνει, ήμουν αναλυτικότατος.

      Διαγραφή
  3. εσυ ο συγκεκριμενος την εγνατια περιμενεις να κανει ο δημος ξηρομερου και ισως τοτε μπορει και να χαρεις

    πονηριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.