Οριστική ένταξη των δύο προτάσεων του Δήμου Ξηρομέρου για αγροτικές οδοποιίες ύψους 1.489.209,78 €. Το επίσημο έγγραφο.


Με σημερινή απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠ.Α.Α.Τ), που υπογράφεται από τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, εντάσσονται ΟΡΙΣΤΙΚΑ οι δύο προτάσεις του Δήμου Ξηρομέρου για αγροτικές οδοποιίες ύψους 1.489.209,78 €, στη δράση «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης Ελλάδος 2014-2020.
Τον Αύγουστο του 2022, σας ενημερώσαμε για την αρχική ένταξη (δείτε εδώ), κατόπιν μελετών του Δήμου Ξηρομέρου τον Μάρτιο του 2022 (δείτε εδώ).
Τα δύο συγκεκριμένα οδικά έργα είναι πολύ σημαντικά για την ενδοχώρα του Δήμου Ξηρομέρου και ζητούμενο πάρα πολλών χρόνων, αλλά μέχρι τώρα δεν είχε γίνει κατορθωτό να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.
Σήμερα υπάρχει θετικό αποτέλεσμα και πρόκειται αναμφίβολα μία θετική εξέλιξη, μιας και όπως προαναφέραμε πρόκειται για δύο πολύ σημαντικά έργα για την ποιότητα ζωής των κατοίκων των οικισμών, που αφορούν τα δύο αυτά τεχνικά.

Πρόκειται για τις:
  • Αγροτική οδοποιία Αστακού (Χρυσοβίτσα - Βαλόστρατο), με προϋπολογισμό 999.409,78 €, στην θέση 2.
  • Αγροτική οδοποιία Κοινότητας Πηγαδίων - Προδρόμου - Αγραμπέλου, με προϋπολογισμό 489.800,00 €, στη θέση 3.
Δείτε το επίσημο έγγραφο ΕΔΩ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.