Πραγματοποιήθηκε Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, η εκλογοαπολογιστικη συνέλευση του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 25 Σεπτεμβρίου, η εκλογοαπολογιστικη συνέλευση του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών. Κατά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, μετά την ανάγνωση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, τέθηκαν και σε ψηφοφορία και με ομόφωνη απόφαση απέσπασαν θετική ψήφο.
Ορίστηκε ως η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών η 16η Οκτώβριου ημέρα Κυριακή. Για τον λόγο αυτό ορίστηκαν τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής που θα αναλάβουν την ευθύνης της διαδικασίας των εκλογών.
Στην Συνέλευση μας παρευρέθη και χαιρέτησε ο Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ Παναγιώτης Χολής.
Ενημερώνουμε τα μελη του Συλλόγου, αλλά και τους φίλους που επιθυμούν να εγγραφούν σαν μέλη, ότι μπορουν να δηλώσουν εάν επιθυμούν να κατέλθουν υποψήφιοι με ενυπόγραφη αίτηση τους το όργανο που επιθυμούν (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ - ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΥ). Η αιτησή τους θα περιέχει πλήρη στοιχεία ταυτότητας, τηλέφωνο και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) (για όσους τυχόν δεν έχουν πρέπει να δηλώσουν από κάποιο δικό τους άνθρωπο).
Η καταλυτική ημερομηνία - προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων, είναι η 9η Οκτωβρίου ημέρα Κυριακή.













0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.