Νέα πλατεία Μύτικα: Ανθρώπων έργα για βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των δημοτών και των επισκεπτών.


Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, επισκεφθήκαμε για 4η φορά την πλατεία του Μύτικα, για να δούμε με τα μάτια μας και να αποτυπώσουμε με τον φωτογραφικό φακό την πρόοδο των εργασιών.
  • Η πρώτη μας επίσκεψη ήταν 22 Ιουνίου (δείτε εδώ).
  • Η δεύτερη στις 18 Ιουλίου (δείτε εδώ).
  • Η τρίτη στις 1 Αυγούστου (δείτε εδώ).
Από 8-21 Αυγούστου είχαμε διακοπή εργασιών φυσιολογικά, για να πάνε και οι άνθρωποι που κατασκευάζουν την πλατεία να κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και από τις 22 Αυγούστου το εργοτάξιο είναι πάλι σε πλήρη λειτουργία, με την πρόοδο των εργασιών να είναι πραγματικά εντυπωσιακή, κάτι που το ομολογούν όλοι και απ' ότι φαίνεται πολύ σύντομα θα έχουμε ολοκλήρωση των εργασιών, πάντα καιρού βοηθούντος, χωρίς να θέλουμε να πούμε κάτι περισσότερο για συγκεκριμένο χρόνο παράδοσης.
Με το καλό λοιπόν να ολοκληρωθεί το έργο με τις αρχές της Τέχνης και της Επιστήμης, το οποίο ανήκει στους πολίτες και μόνο και σε καμία εκάστοτε δημοτική αρχή, η οποία απλά πράττει το καθήκον της δουλεύοντας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής ΟΛΩΝ των πολιτών.

Δείτε και μόνοι σας τις φωτογραφίες που βρίσκεται το έργο σήμερα.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.