Πρόεδρος Αγραμπέλου Δήμος Τάγκας: Δεν έχουμε ηλεκτρικό.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Πληροφορηθήκαμε ότι η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε πριν από 20 λεπτά περίπου. 

Θέλουμε να επισημάνουμε:
Α) Το γεγονός των συχνών διακοπών με την πρώτη κακοκαιρία, το οποίο δεν ξέρουμε που οφείλεται.
Β) Το γεγονός ότι λόγω έλλειψης προσωπικού κατά την δική μας εκτίμηση, αργεί πλέον η επιδιόρθωση των βλαβών.
Γ) Το γεγονός ότι ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε, δεν έχει αξιόπιστο μηχανισμό ενημέρωσης προς τους πολίτες ή έστω προς τον Δήμο Ξηρομέρου, ώστε μέσω αυτού να προκύψει μία ενημέρωση. Οι πολίτες και ο Δήμος ακούει το κλασικό, έχουμε βλάβη θα αποκατασταθεί. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

------------------------------

Πηγή: Σελίδα Facebook Προέδρου
Αγραμπέλου Δήμου Τάγκα.

Συνεχίζεται ακάθεκτα η ταλαιπωρία των πολιτών τον Σεπτέμβριο του 2022 στο Ξηρόμερο. Τι κι αν υπάρχουν ευπαθείς ομάδες και έχουν ανάγκη το οξυγόνο τους τι κι αν υπάρχουν επαγγελματίες που πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους και χαλάνε τα τρόφιμα στα ψυγεία τους, τι κι αν υπάρχουν χιλιάδες πολίτες που ταλαιπωρούνται από τις καθημερινές πλέον διακοπές ρεύματος στην περιοχή η ΔΕΗ πέρα βρέχει.
Και το πιο τρελό το ακούς στις αυτοματοποιημένες τηλεφωνικές υπηρεσίες.
Εάν δεν θέλετε να περιμένετε στην αναμονή μπορείτε να δηλώσετε την βλάβη ηλεκτρονικά μέσω τις ιστοσελίδας www…..
Τι λέτε βρε παιδιά; Ποιός σας είπε ότι όταν δεν έχω ρεύμα έχω Ίντερνετ ΟΥΤΕ σήμα στο κινητό μου τηλ. δεν έχω γιατί και το σήμα για να έρθει στην περιοχή, με ρεύμα δουλεύει η κεραία κινητής τηλεφωνίας.
Βρε στείλτε κανένα υπάλληλο στην περιοχή. Ολόκληρο Ξηρόμερο με έναν υπάλληλο δεν βγαίνει
Ενημέρωση μηδέν. Σε λίγο κλείνουμε 24 ώρη διακοπή ρεύματος στα χωριά Αγράμπελο Πρόδρομος Χρυσοβίτσα και ίσως και σε άλλα χωριά δεν γνωρίζω η αγανάκτηση του κόσμου στο αποκορύφωμα.
Κράτος δικαίου …

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.