Σοβαρό επεισόδιο στο λιμάνι του Καλάμου.


Ενημερωθήκαμε από αναγνώστες του Blog μας, ότι σοβαρό επεισόδιο συνέβη εχθές στον Κάλαμο μεταξύ ανθρώπων με ιστιοπλοϊκά σκάφη και πολίτη από τον Κάλαμο.
Οι πληροφορίες μας μιλάνε, ότι το επεισόδιο είχε και διάρκεια και ένταση και μπήκαν στη μέση αρκετοί Καλαμισάνοι για να μπορέσουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Κάποιοι μας μίλησαν και για εμφάνιση μαχαιριών μέσα στην ένταση.
Τα πνεύματα ευτυχώς ηρέμησαν και το συμβάν έληξε, εκτός αν έχουμε και συνέχεια μέσω της δικαστικής οδού.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.